• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 17:45

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Храна за Скаларий

Започната от djeni_, 13.03.2010 15:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

djeni_

С какво храните вашите?

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi40.tinypic.com%2Ffw4v3s.jpg&hash=607e85ee84aca7f175d21f1f659dd3eb468050ea

LuDiQa

Тубифекс 3 пъти в седмицата  :-) и сухи храни   *THUMBS UP*
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

vasso

Горките рибки как са сбутани в този аквариум. Моля те, направи им подходящ дом. Иначе се хранят със сухи и замразени храни, може и живи, но е опасно.
ПП: Няма ли да престанете да пишете скалариЙЙЙЙЙ. Толкова пък елементарна култура да няма.............

LuDiQa

МАЛЕЕ ТОВА СА МНОГО СКАЛАРИИ ОСТАВИ 1/4 само това са МНОГО ЗА ТОЗИ АКВАРИУМ  *DONTWORRY* :-X :karamse: *THUMBS UP*
Два домата пресичали улицата. По едно време единия го сгазила кола, а другият се провикнал хилейки се:
- Ставай бе, кетчуп!

vasso

Нито една не може в този аквариум, каква 1/4? Просто не знам...

djeni_

Аквариума е 30 литровсамо че съм ги снимала там където са се наредили  кфо ви пречи
: 13.03.2010г 20:08ч
васо днеска ги купих но забравих в магазина да питам за храна,я кажи кво да питам продавача ква храна да ми даде ?

Rider

30 литра не стигат и за 1 скалария !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Raven

На нас не ни пречи, на рибите им пречи.
30 литра вода е минималното количество за ЕДНА скалария!
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

LuDiQa

6 скаларии ако не се лъжа в 30 литра  =-O =-O =-O =-O =-O
- Ставай бе, кетчуп!

Rider

Скоро ще има още една тема- ''Защо ми умряха рибките?''

LuDiQa

Цитат на: Rider - 13.03.2010 20:37
Скоро ще има още една тема- ''Защо ми умряха рибките?''
*THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP* *THUMBS UP*
- Ставай бе, кетчуп!

djeni_

хора аз не ви питам за аквариума си а за  храната на рибите искам да бъде информирана и не са 6 а са 8 риби и както виждам доста добре си плуват нищо им няма само където не са яли днес,защото не съм ги ХРАНИЛА  :'( :'( :'(

Rider

Хората са ти написали с какво да ги храниш.Сухи храни за цихлиди на ,която марка си харесаш(сера , тетра ,JBL) и други,а също е хубаво да им даваш тубифекс както един колега пише!!!
И още нещо те и с корема нагоре хубаво си плуват !
П.П(послепис)-НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ !!!!!!!!!!!!!!

LuDiQa

=-O =-O как можи 8 риби в 30 литра смятай няма и по 5 литра на риба а да не говорим че това са скаларии те искат доста пространство  *STOP* :karamse: ГОРКИТЕ РИБИ ПРОСТО !!! след 1 седмица ще има умрели  :-( 100%
- Ставай бе, кетчуп!

Rider

И аз това казвам ,но явно колежката е по-разбирач!!
Пада се грубо по 4 литра на риба (ПРИ ТОВА СКАЛАРИЯ)по-точно 3,75 л !!

Similar topics (5)

9737

Публикации: 7
Прегледи: 4331

48489

Публикации: 10
Прегледи: 5909

22995

Публикации: 9
Прегледи: 5306

804

Започната от Evil4о