• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.07.2025 19:33

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

SAE

Започната от tishovsx, 24.03.2005 14:33

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Raven

абе рекламата е всичко :D

сиамците са задължителни за холандски аквариум, ако загледате списъка на риби в аквариумите по конкурсите - там без сиамци и скариди рядко минават.
просто у нас още не е достатъчно популярна рибата ,а върши по добра работа от всеки препарат против водорасли.
само дето е скъпа :?
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

GeorgeR

Говорих с камбийците за САЕ миналата събота на пазара, но за съжаление в момента от тях нямат, имат ментета, а за нов внос нищо определено не успяха да ми кажат.. Иначе рибки са супер. за съжаление, миналия месец ми умряха 5 в следствие на Ихтио или нещо подобно и сега веднага се вижда ефекта ...водораслите пак тръгнаха ....  :cry:

miTko

Цитат на: "raven"абе рекламата е всичко :D

сиамците са задължителни за холандски аквариум, ако загледате списъка на риби в аквариумите по конкурсите - там без сиамци и скариди рядко минават.
просто у нас още не е достатъчно популярна рибата ,а върши по добра работа от всеки препарат против водорасли.
само дето е скъпа :?
Човек, ти си си объркал професията! Рекламен аген трябваше да станеш! Следващият път говори за Отосинклуси да тръгнат и те! 8)
Разни мои АКВАРИУМИ 

miTko

Пък аз замислям далавера:
:lol: Организирам летен лагер за САЕ, скариди и други водораслояди!
Мястото е моят аквариум, водорасли - на корем! Кулинарни деликатеси! Българска и вносна кухня! Напълно безплатно! Престой - до изчерпване на "провизиите"! :lol:  :lol:  :wink:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Anonymous

Добре в крайна сметка к'во се разбираме ше опитаме ли да поръчаме при дискусите или ше чакаме някой да внесе?

tishovsx

Ми хайде де, за мен пет броя, и да ги донесат в събота на пазара...аз не искам да се занимавам с Дискусите още си чакам растенията...вече два месеца  :?  :(
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Anonymous

не те нямат в момента ама имахв предвид да направим заявка да ни внесат дай да напшишем в един пост кой по колко броя иска и да им пратим имеил да видим какво ше кажат
Аз бих взел 5-6 за повече няма место

dido

Кимбайците ще правят сериозна поръчка заради нас. Отебете ги дискусите, тия за нищо не стават :-) Те ще бъдат първите изправени до стената, като дойде революцията  :lol:

GeorgeR

и аз бих взел 5 бройки ... имам да попълвам загуби :(

tishovsx

Цитат на: "dido"Кимбайците ще правят сериозна поръчка заради нас. Отебете ги дискусите, тия за нищо не стават :-) Те ще бъдат първите изправени до стената, като дойде революцията  :lol:

ПРАВИЛНО :!:  :!:  :!: Да живеят Кимбайците! Вива.... :D
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

miTko

Цитат на: "dido"Кимбайците ще правят сериозна поръчка заради нас. Отебете ги дискусите, тия за нищо не стават :-) Те ще бъдат първите изправени до стената, като дойде революцията  :lol:
Дааааа...Понеже ми са по-близо аз ли трябва да ги убивам?Вие си трепете кимбайците, аз докато дойда... :twisted:
Апропо за кога е насрочена революцията? :lol:  :lol:  :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Anonymous

се тая кои важното да са сериозни

dido

Ами тука вече направихме организацията, сега раздаваме постовете на роднините и симпатизантите. За другото, ще видим - когато му дойде времето  :lol:

miTko

Цитат на: "dido"Ами тука вече направихме организацията, сега раздаваме постовете на роднините и симпатизантите. За другото, ще видим - когато му дойде времето  :lol:
ООООО!  :lol: Ако се се съди по стила, явно сте хванали Оня с рядката брада! :lol:  :lol:  :lol:
Разни мои АКВАРИУМИ 

Anonymous

dido ти днеска верно си силно революционно насторен