• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 23:47

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Общи въпроси

Започната от niki__s, 25.02.2005 14:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yoyoy2898

здравеи те!отскоро гледам златни рибки и искам да попитам могат ли златните рибки да живеят сас други рибки? :-) :-)

valnata

Могат. Кажи с какво смяташ ти да ги гледаш.

yoyoy2898

ами сас сом4ета и гупи

valnata

Аз съм ги гледал с анциструси и гупи, а водата я поддържах 22-23 градуса. Живяха в мир и любов цяла година. *DRINK*

yoyoy2898

ахам и аз се надявам моите да живеят толкова   :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

valnata

Те живеят и повече. Моите ги махнах, защото взех други риби и друг аквариум, а със съжителството нямах никакви проблеми. Златните обичат по-студена вода, и не е хубаво да ги гледаш на 27-28 градуса. Нямах пробллеми докато бяха заедно рибите.

yoyoy2898

мерси много са  информацията
: 18.02.2010г 21:09ч
а нормално ли е рибките да не мардат а като отиде 4овек до аквариума да по4ват много барзо да бягат  :-( :-( :-( :-(

valnata

Моите винаги са мърдали. Не се спират и постоянно ровичкат нещо.  Може да си имаш болни рибки. *dontknow*  Нямам опит с болестите.

vasso

Гупите не са много добра идея, въпреки че могат да живеят заедно.Кажи все пак колко е голям аквариумът. *THUMBS UP*
С всякакви сомове стават златните.

yoyoy2898

ами аквариума ми е 50литра сас голяма помпа и много добар филтар

zambo

Цитат на: yoyoy2898 - 19.02.2010 01:46
ами аквариума ми е 50литра сас голяма помпа и много добар филтар
Но не е подходящ  за златни . Темата започва да се дублира с друга тема , започната от теб . Затова мисля тази да я заключа .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

zlatnata_ribka

здравейте, имам 4 златни рибки -2 женски, 2 мъжки. Та проблема е, че вече 2-3 пъти имам хайвер, раждат се рибките,живеят само една седмица и умират. Защо ли ?  :kreshtja: ]:->

Desmoria

Ами захранваш ли ги с нещо и с какво.
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

zlatnata_ribka

ами давам им от храната на големите  Goldfish Color

raiko

Ако на едно бебе вместо мляко му дадеш кюфтета, какво ще се случи?