• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.06.2024 19:23

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

За цените в "Предлагам"...

Започната от Boby_, 22.05.2006 09:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

NikolaV

А всъщност каква е разликата между пускането на цените директно в темата и изпращането на N на брой ЛС-та с тях?
Резултата ще е същия - който иска да ги знае ще ги е научил, но след една една дълга и безмислена кореспонденция м/у двамата.

chandler

ей, много ще се оплетат нещата май. защо от нещо просто правите нещо сложно? аааа, да. Имаше една мислъл (не се сещам чия беше) - перифразирам - Нещата не са никога толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. И затова явно проблемът е наистина сложен, въпреки, че ми изглежда ъъъъъ.... прост.
chandler

abaro

Цитат на: "NikolaV"А всъщност каква е разликата между пускането на цените директно в темата и изпращането на N на брой ЛС-та с тях?
Резултата ще е същия - който иска да ги знае ще ги е научил, но след една една дълга и безмислена кореспонденция м/у двамата.
Разликата ще бъде само в това че освобождаването от 2 риби или 1 растение ше е с по-сложна организация от цялото т.н. "партизанско движение"
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

tishovsx

....малееее, баси и търговците сте, що само си прайте чикии на клавиатурите :roll:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Stas

Цитат на: "niky"Цени в предлагам няма да има.

И ми омръзна от мрънканиците на Стас!

Я стига сте мрънкали и вие! :) Казано е ясно!

DicH

аиде един от тези които са против публикуването на цени в обиавите да ни разиасни къде го боли, че ми е наистина трудно да го проумеиа. :shock:

Boby_

Цитат на: "DicH"аиде един от тези които са против публикуването на цени в обиавите да ни разиасни къде го боли, че ми е наистина трудно да го проумеиа. :shock:

Търговците, които си плащат, ги боли, не потребителите. Боли ги за това, че търговци, които не си плащат, пак могат да си публикуват офертите заедно с цените, без да дават и стотинка за това. Има конфликт на интереси, но това е положението.

Longanlon

Хайде и аз да се намеся в тоя иначе абсурден спор.

Какво прави един човек търговец? Фактът, че има регистрирана търговска фирма? Или фактът, че продава нещо? Моментът с размяната на лични съобщения винаги ме е дразнел неимоверно - какъв, обяснете ми, е смисълът???

Цената е атрибут на всяка стока - така, както са техническите параметри на стоката. Някаква тайнственост ли обичат някои хора, какво ли? "Аз продавам една работа, ама няма да ви кажа нито точно каква е, нито колко струва - ше се разбереме скрито-покрито.". Глупости.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

vrp

Цитат на: "tishovsx".... що само си прайте чикии :roll:
За чикиите требе ....онова , а те  онова май го немат.

Boby_

Цитат на: "vrp"
Цитат на: "tishovsx".... що само си прайте чикии :roll:
За чикиите требе ....онова , а те  онова май го немат.

Е, на това му викат offtopic тук-там.




П. П. А размерът наистина има значение.  :lol:

theater

Мъдри думи изрече Лонги. Четете какво ви говори.  :wink:
140л - харацини
http://starividri.org

dido

Те добре са му мъдри думите, но ето ти алтернативата: Обръщайки форума на онлайн магазин, търговците решават да минат метър и си пускат листите директно в разните му теми. Рекламодателите им писва да са балъци, оттеглят се от платените си секции и минават в общия кюп. Форумът обаче си е на платен хостинг. Няма пари за хостинга, форума се закрива. Мъдро, а  :?:

Boby_

Цитат на: "dido"Те добре са му мъдри думите, но ето ти алтернативата: Обръщайки форума на онлайн магазин, търговците решават да минат метър и си пускат листите директно в разните му теми. Рекламодателите им писва да са балъци, оттеглят се от платените си секции и минават в общия кюп. Форумът обаче си е на платен хостинг. Няма пари за хостинга, форума се закрива. Мъдро, а  :?:

Ето ти още една алтернатива: платените форуми се закриват, събираме пари за хостинг под формата на членски внос от желаещите и форумът си остава некомерсиален.

Longanlon

Или просто модераторът на "Предлагам" се вживее в ролята на злобно копеле и трие каквото го дразни - в случая оферти на магазини.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

Живко

лично на мен ще ми е по-удобно да има цени, общо взето обаче ми е все едно.
намесвам се по друга причина.
този дебат не е ли за закрити врати. само между модератори и админа или за който там се прецени.
неудобно и в някои случаи комично е всичко това.
и друго. като се говори за търговски интереси, няма как всички търговци да не се слагат под един знаменател.
обидно е сигурно за някой :roll: повечето от търговците са и хора.
Никой не се е родил научен.