• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
03.05.2024 06:27

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Срещи и събирания за разпивка

Започната от bigbeer, 07.07.2005 15:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

miTko

Аууу! Като гледам снимките, представили сте се добре! :)
Разни мои АКВАРИУМИ 

tishovsx

Ми добре си беше, само може да съжалявате, но другия път ДВА дена пичове  :wink:
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

NO CARRIER

Цитат на: "tishovsx"Ми добре си беше, само може да съжалявате, но другия път ДВА дена пичове  :wink:
Защоооо, мислиш, ние отидохме с Асьо още в петък вечер?!  :beer  :drunk  :gi
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Legion

Violeta много  е далече говедарци,пък и на последъг гъзарите почнаха да се мъкнат там,да не говорим за досадните дупничани :ang .Истината е на рибните езера с биричка и въдица в ръка fish

Violeta

Мноооого е далече, наистина, на малко повече от 70 км от София :wink:
Има и езерца в интерес на истината, има и развъдници за пастърва... Пък не е и скъпо мястото, за което говоря.
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

AQUASAUR

Violeta, здравей!
Оказа се,че Киро Кимбаеца е израснал,"врял и кипял"...в този регион  :P
Затова като дойде да си вземе капака, го разпитай подробно за Троян... :idea:

Stas

Вили, гледаш ли какво става? Толкова много места има в тази държава, на които си заслужава да отидеш, че даже не можем да се разберем къде е най-хубаво.

Аз съм израснал в района между Троян и Севлиево. Страхотен край!
Родителите на жена ми - от района на с. Широка лъка. Също супер!
Въобще само идеи...

Violeta

За да се реши къде е най-добре, трябва да се сравнява, нали? :D
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

NO CARRIER

Ето и снимките от Raven. http://koko.zadnik.org/Troyan/ Понеже тези на Aquasaur бяха големи, рекох да ги сложа в галерийка, за да си ги гледа който както иска. Първата страница е с участниците, а втора и трета са предимно снимки на природата около нас, а тук там се мярка и Longanlon.  :wink:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Longanlon

ех какви събития, какво нещо!

в четвъртък си тръгнах за командировка в София и пристигнах там към вечерта. Предварително се бях обадил на някои приятели (Боби, следващия път нема къде да ми бегаш по тъча :wink: ), но те все се оказаха твърде служебно заети, за да се отдадат на пиянски нощи с мен. За сметка на това Кимби и Киро се оказаха готови за всякакви алкохолни и други предизвикателства - с тях посетихме една кръчничка в центъра, чието име ми се губи, като предварително видяхме сметката на шишенце водка. На връщане към хотела Кимби въпреки незавидното си състояние и нестабилна походка успя да открадне една поставка за сладолед от невинния, макар и явно доста разсеян продавач на същия. Отказа да я върне даже и на трезва глава. Била му трофей.

На сутринта в петък протечи изумително скучната пресконференция, заради която всъщност бях изпратен в София и аз бях свободен за бъдещо сътрудничество от всякакъв тип в областта на развлекателния бизнес  :wink: . Между другото, Кимбайците са набарали някакъв Балкански гекон, който не знам какво стана с него - щеше да идва човек от зоопарка да го вземе - ще е жалко, ако си е умрял (беше в едно малко шише от минерална вода от една седмица).

След уточняване по телефона се замъкнах с такси до намайната си, където се срещнах с един длъгнест и брадясал тип, който ми се заизвинява, че не познавал София и нямало как да ме вземе от центъра. Голямата бира или адаша от Троян - нашият домакин и организатор. По пътя за Троян с неговата кола научих няколко интересни факта от битието му, а именно, че има айсикю и putty на телефона си  :shock: , има дъщеря, доведена, на 16, с която така и не ме запозна, както и че е правил черноморски аквариум, който е издържал почти година с редовни месечни смени на водата с прясна морска до момента, в който актиниите не са изяли всичко живо в него освен самите себе си...

Стигнахме в Троян и аз го обиколих, опитвайки се да си намеря кецове (моите се скъсаха) но 47 номер нямаше. Оказа се, че NO CARIER ще пристигне вечерта заедно с още някой, който не познавах и няма да ходим на Чифлика, а ще спим в Троян, за да можем да се напоим по изобилно. Пешо ми уреди апартамент в някакъв военен хотел и забихме в кръчменце заедно с жена му и ония двамата пияници. Налага се да спомена, въпреки пристрастията ми към ученичките, че на Голямата бира жена му, макар да е далеч от тази възраст е едно от най-перфектните създания от тоя пол, които съм виждал – в лицето е като Сигърни Уивър на младини, в тялото... е, той ще пусне оная снимка с шараните ако иска, разбира от компютри, от коли, ходи за риба, умна, отракана, пие троянска сливова... Както и да е, поизморен от пътя аз напуснах полесражението към един през нощта и се запътих, съпроводен от дюдюканията на по-издържливите към хотела. По пътя обаче срещнах някаква групичка схупита, които решиха да се почерпим и като че ли от тогава са ми странните ранички по дланите, които забелязах на другия ден.

Вдигнах се в събота към обяд и се присъединих към компанията, вече будна и поглъщаща бира в близко заведение (а, забравих да кажа, че миналия ден с Пешо като седнахме да пием кафе към 5 часа той обърна 3 големи джина). После дойдоха 77, рейвън, Тишо, жена му и чандлър (май още някой, ама ме мързи да мисля) и обсъдихме набързо бъдещите планове на по едно шкембе в масло. С рейвън си купихме и бански, понеже сме предвидливи, а и почти забихме мацките, които ни ги продадоха.

Качихме се на Чифлика (Мариане, колата ти не вози лошо, да ти кажа). Китна къщичка в балкана. Много интересни камъни на пластове. Мъх навсякъде. Отидохме на басейна. Някои от нас – тия с банските – се къпаха в топлата минерална вода под дъжда, а други – непредвидливите и неискащи да се набухат вътре по организъм – само гледаха и снимаха. На връщане с рейвън подминахме хотела с около 10 км и почти стигнахме в Троян, преди да ни се обадят и да питат защо ни няма още... В 7 часа започна разпивката в хотелчето – салати, тиквички, плата с меса – троянска сливова в едни малки каничка, за мене водка, на Рейвън лаптопа със снимка на Амано, награждаване на ненаградените от конкурса, италианеца, който Кимбайците са домъкнали да им прави маринета и който говори най-отвратителния английски на света след един Хуан и тъпата му сестра, ама не ви трябва да знаете за тях. Сервитьорки с големи цици.

В полунощ се почувствах некоординирано интоксикиран и си легнах, за да стана в 3 и да изляза на въздух – точно когато е приключила забавата и точно 15 минути преди някои мръсници са отпрашили на дискотека БЕЗ ДА МИ СЕ ОБАДЯТ!!!

Сутринта слизаме с рейвън (бяхме в една стая) долу, а собственичката ни хвърля дяволит поглед и вика ,,Ама много шумни бяхте двамата снощи – другия път не толкова буйно във вашата стая" Край – излезе ни име. А то едни плъхове като се разтичали под дървенията – мен ме е страх да не ме полазят и ставам да им тропам да ги плаша. Но ходи доказвай, че нямаш сестра. След люти шкембета и люти клетви за отказване от алкохола си взехме довиждане и отпрашихме кой от къде е.

В заключение – щото и без това ви отегчих – ще спомена само, че въпреки изобилните количества алкохол, през тия 4 дена нито за момент не съм се почувствал зле, не ме е боляла глава или изобщо съм имал някакво неприятно чувство, освен обяснимата предвид мезетата тежест в стомаха. Абе беше перфектно дееба.

А и нека поднеса най-сърдечните си благодарности на Киро и Кимби – че ме разведоха из нощна София, на Мариян – че се направих на гъзар с неговия джип и най-вече на Пешо – че без да се познаваме ме посрещна в Троян като пръв приятел, уреди пребиваването ми там и изобщо спомогна за перфектното ми настроение и безаварийно купонясване през цялото време. Ама вие ще ми дойдете на гости някой път и ще ви го върна. Ще ядете прясол докато пъпът ви се извърти...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

tishovsx

Що си мисля, че първата седмица на Август...ще е благоприятна за едно излетче до Троян, ....абе едни такива мисли ми се въртят в главата.
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

dido

Е хайде, хайде, най-сетне. Ейй, преебахте ме вие, изпуснах купона. Ама за август няма да се мина вече :-)

NO CARRIER

Ако е по на рядко, ще се включвам и аз, ама всеки месец ще ми дойде множко.  :cry:
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

niki_s

Много ми харесаха снимките. От кой хотел са. Може ли да ми дадете телефон за резервации, цените на стаите  по колко са.

Хунта

Мда ... вярно е, че като зачестят такива мероприятия и си губят чарна, но ако има нещо за Август .... аз таман ще съм в отпуска ;) и ще мога.