• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

16.07.2025 16:08

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Скрити потребители

Започната от stilista, 13.07.2011 22:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stilista

Здравейте,стана ми интересно защо има скрити потребители и от кого точно се крият!
Какъв е смисъла?
Аз си мисля че само мишките се крият  *JOKINGLY*
С дума можеш да нараниш. С речник – да убиеш.

Daering

"Не е задължително да има смисъл във въпросите.
Това е задължително само за отговорите."

Сюзън Смърт

MeTogu

Коко ще си му отговори на лс,когато е на линия разбира се.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

Slavov

Всеки си избира какъв да бъде, някой потаен, друг разкрепостен, не виждам смисъл за коментар, тъй като няма проблем ! Аз разбирам да е скрит, да се покаже бързо и да ти открадне нещо от твоя профил и бързо пак да се скрие, но няма такива филми ;)

xoxi

скритите потребители са модераторите и администраторите,и те не са мишки :karamse:

Асен Евгениев

Скрит, скрит, колко да съм скрит? Качил съм над 300 /ТРИСТА/ снимки от сбирките ни и
не само, на които фигурирам и аз, и семейството ми. Колко от "лъвовете" сте
се показали да ви видим? Тия жеги не ви действат добре.
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

stilista

Цитат на: xoxi - 13.07.2011 23:05
скритите потребители са модераторите и администраторите,и те не са мишки :karamse:
Демек дебнат като полицаите скрити в храстите ли? :-)
Все пак моето мнение си остава и затова е форум  за да може всеки да си изказва мнението!

xoxi

навсякаде в природата има закономерности и правила който трябва да се спазват инъче настъпва хаус *DRINK*

mejdupraznika

Важното е всички да са доволни. И всеки да получи отговор на въпросите който го интересуват.

DISCUSBG

Ами да спрем да се крием тогава................ *ROFL*
Не знам!

stilista

Цитат на: DISCUSBG - 15.07.2011 19:22
Ами да спрем да се крием тогава................ *ROFL*
Ами защо не  *ROFL*
Според мен криенето е проява на неуважение към останалите участници от форума  *dontknow*
А модераторите си ги виждам активни ,а точно Коко най рядко съм го видял да се крие и то защото не може да насмогне да разчиства *spam а
.... абе какво се учудвам след като всяка 2-3 кола на улицата е с затъмнени стъкла ,значи криеницата е навсякъде  :-D
    Винаги може да се изкара човек "на светло" и начина е на по  *DRINK*

NO CARRIER

Някой път човек иска просто да погледне форума без да се занимава с отговор на лични съобщения, без да го следят кога е и кога не е бил онлайн и защо е или не е направил това или онова. :)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.