• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 13:01

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Рейтинг

Започната от Longanlon, 23.03.2007 15:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

iek

Предлагам рейтинга да може да се променя единствено ( и то само в положителна насока) от хора заели челни места в конкурси или доказали по някакъв безспорен начин, че са наясно с материята (напримир модератори, създатели на полезни сайтове за акваристика и т.н.).
Така едва ли някой ще се чувства ощетен.

Живко

Аз пък предлагам да си остане така както си е.
Още предлагам всеки да се заеме с неговите си работи.
Друго предложение от мен. Спрете да пишете глупости.
Напълно съм сигурена Ботане, че нокой модератор няма да седне да се занимава с рейтнга на който и да било, щото бил казал нам си какво.

Цецо, не че защитавам Лонги, но все едно да пребиеш някой, като преди това му кажеш, че ако не е той виновен ще му се извиниш.
За твоят проблем си има лек.
Пускаш Л.С. на админа за проблема то с Лонги. После ако не ти харесва резултата теглиш по една на всички и отиваш в някой друг форум.
Някак си не е редно да обвиняваш някой на всеуслушание. Извинението в първият ти пост няма никаква стойност. Пък и правилата май не позволяват такъв дебат. Само от факта, че такъв се осъществява може да стане ясно, че никой от модовете не се изживява като господ.

И още едо предложение. Що не затриете тази тема :-)



: 07.06.2007г 15:03ч
Само да добавя, че преди време съм свалял рейтинга на Ботан и то с няколко единици, защото пишеше, ама много гупости. Много!!!
От доста време човека е в час и помага колкото може за развитието тук. Е понякога има изцепки, но никой не е безгрешен.
Нали човек се учи докато е жив.
Никой не се е родил научен.

dido

Цитат на: botan - 07.06.2007 14:46
Ми то точно това е рейтинга дали те харесват във форума или не.
Да вземем за пример мен, аз знам мн неща, но рейтинга ми е -тридесет и..но това всъщност не е че не ме харесват ами защото казах на мод че греши и говори глупости право в лицето,ама айде аз да не се обаждам мн мн че току виж паднал още.

Мдааа, аз ти го бях вдигнал от -30 на 30 и го върнах обратно. И не беше щото говоря глупости, а щото тебе те друсаше хормона и говореше необмислено доколкото си спомням  :-D Виж там за оная книга и ще помислим нещо за рейтига ти  :-D

Живко

Баси корупцията :-D
Никой не се е родил научен.

botan

E в началото сега като чета съм писал някакви хипер дибилщини и направо ми идва да се гръмна *dead
И разбира се за Цецо има лек но може би не е точно този.На всеки се случва да са го ядосали на работа/училище и да е супер изнервен и в следствие на това светът му да е крив.Едно душче+валериан,глог и мента+удобно легло според мен това е лекарството(просто изказвам мнение на мен това ми помага като съм в това състояние :-))

ПП:@dido Ядосах ти се защото каза че анемониите или актиниите(не си спомням) се гледали невероятно трудно и  ако си нямал необходимата техника(скимер,метал-халоген,УВ и тн.) щял си само да си дадеш парите,което всъщност не е съвсем вярно,за пример вземи моя аквариум и този на кимбайците.
НО няма значение минало - заминало!

dido

Не беше това за анемонията - казах ти, че в нов нестабилизиран и малък най-вече аквариум няма да изкара дълго. Ама нейсе не беше пил чая от глог и глей какво стана  :-D Нищо де, виж там за учебника и ще се оправят нещата ... ;-)

NO CARRIER

Аз няма да ти давам на Зоя учебника, дето бяхме говорили, защото със сигурност ще свалиш моя като видиш колко има за сканиране/снимане.  *ROFL*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Longanlon

Aз пък така и не видях линк към тема, в която съм нагрубил Цецо, та да разбера за какво изобщо става дума в настоящия спор.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

velis

И какво прави като ти се повиши рейтинга,нищо! Поне да имаше нещо.Гледал съм в други форуми,че ако примерно рейтинга ти е над 100 или нещо такова получава по-висока длъжност.Пример: От начинаещ става напреднал от напреднал става разгорещен после става майстор и най-накрая го правят примерно Модератор или нещо такова.Дават му някакви по-високи права!

Rainbow sid

Рейтингът му за тези 4 години му се е повишил :-D
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

NO CARRIER

Темата е стара и неактуална. Заключвам я. В момента няма никъде никакъв рейтинг.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.