• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Пролетна сбирка на форума

Започната от niky, 04.04.2006 11:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Живко

осигурено ли е гориво за барбекюто?
ако няма там да си носим дръвца разни, въглища или стари вестници, а?
Никой не се е родил научен.

dido

Е тва е. Трябва да се предвидят 1-2 чувалчета дървени въглища по 3 килограма - тия дето са с коли могат да домъкнат, после ще оправяме парите  :idea:  :?:

веско

Аз също мисля да намина но ще е след работа и за час-два :(

NO CARRIER

Цитат на: вескоАз също мисля да намина но ще е след работа и за час-два :(

Един приятел се похвали, че намерил останали от баща му тротилови шашки на неговия таван. Да намина вечерно време покрай мандрата тея дни?  :lol:

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Raven

вземи шашките непременно - ще си направим заря с ефекти. w00t

само ги донеси- нататъка аз имам грижата :biggrin

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Тони

Цитат на: dido
Часът - предлагам ви в Събота около 16:00 да се събираме там.
.
Не е ли малко късно? Предполагам, че след 14:00 бунгалата ще са свободни?
Ще съм с кола, та ако има нещо за носене/возене съм насреща.
Разбрах, че бунгалата са резервирани само  за 29срещу30. Всички ли ще си ходите на 30?
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Stas

Аз ако идвам ще е без преспиване. Но съм със кола.
Ще си предложа услугите за транспорт, когато съм сигурен.

Gitsov

за деветото бунгало ме пишете и мен ще го взема цялото че съм с жена и две деца.всъщност ака приемате двама професионални готвачи.а кога и къде ще се плаща.

32+4=36
Знанието е сила,незнанието още по-голяма. А Манаков

dido

Аз и Ноби с Ивите ще сме там от петък - късния следобед. Ще бъда в отпуска по това време. С Ноби говорихме за такава идея - едно пътуване с теснолинейката до Якоруда и обратно в Понеделника. Варианти много де.

За времето - ако няма други предложения го местим за Събота - 14:00 да сме на мястото.

Gitsov

и аз съм за събота 14 часа .оправих четворката извинявам се
Знанието е сила,незнанието още по-голяма. А Манаков

tishovsx

Приятно изкарване пичове, аз не мога да дойда.... :cry1  :cry1  :cry1  :cry1
IN A REEF AQUARIUM, ONLY BAD THINGS HAPPEN QUICKLY

Longanlon

А в Якоруда какво има за гледане, освен яко руда?

anonto

Няма ли да направим организация поне за тържествената вечер на 29.04.
В смисъл да наредим обща маса със салати, мезета, печива и др. Така всеки да си носи по две пържоли и да се реди на опашка да си ги изпече на скарата и една зелка да си я реже в отделна купичка, нещо не ми звучи добре. Няма да е лесно, но може да се организираме и да се вземат определен брой печива, мезета, салати и пиене за всички, въпреки че 30 човека хич на са малко и сигурно ще има много разногласия.

Longanlon

Tуй наистина е бая важен въпрос.

Нека да се говори със собствениците там - да направят плата с картофи, салатка и бюреци поне, айде мръвките сами шси ги опечем.

dido

Организацията може да е следната - както писах:

След като се съберем всички  - събираме пари и купуваме манджи от Пазарджик. Твърде неудобно според мен - ще има закъснели, ще има разногласия какво да се купи и прочее.

Втория вариант - всеки предвижда какво ще яде - в общия случай мръвка и салати. Взема ги в колата. След като се съберем всички трупаме месото, което е за печене в единия ъгъл, продуктите за салата в другия (това, което сме си донесли). Един екип пече мръвки, друг екип се занимава със салати. След като се приготвят се редят по масите и се почва. Това е. Не е трудно за реализиация, ама хич - обща маса, но всеки си носи продуктите, които е преценил, че ще изяде. Демек - яденето и пиенето ще е колкото трябва да бъде. А, освен това - всеки е свободен да решава какви точно продукти да вземе - за салати примерно. Дали ще са краставици, домати, маруля, картофи и прочее - не знам.