• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
15.05.2024 22:16

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Нови юзъри

Започната от Longanlon, 19.11.2006 18:38

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Boby_

Цитат на: "rakim"Добре ве мамка му,няма ли кой да го изхвърли този  :x

Аз лично с удоволствие бих, да ти кажа. Но за съжаление модераторите могат само да трият, не могат да раздават банове. А с такъв един спамер то ще си е състезание кой е по-бърз, което не е целта на модераторстването.

WOLF

Ами освен да се махнат тези прословути рибки и коментарите над тях, немисля че някой от редовните (а и тези които не ходят на училище) във форума ще се издразни от това.
There are only 10 types of people in the world. Those who understand binary code, and those who don't.

puhcho

Цитат на: "WOLF"Ами освен да се махнат тези прословути рибки и коментарите над тях, немисля че някой от редовните (а и тези които не ходят на училище) във форума ще се издразни от това.
За!

zmeq

Защо си мислите, че като няма рибки Ботановците ще пишат по-малко  :roll:

NikolaV

Мине-немине време и се появи някакъв такъв, поспами за месец и се умори. Нищо страшно в това - лекува се. Кофти е обаче, че напоследък основно такива си пишат тук :(

don_misho

Не основно,а само такива,ако ви кажа че последните 2 седмици отварям форума и гледам пълно с нови постове,тъкмо се зарадвам че ще има какво да чета и още първия като отворя ми се отщява четенето(ми то само глупости братче)Не знам какво,но наистина трябва да се предприеме нещо по въпроса,а търсачката в форума вече е просто безполезна с тоя спам!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg682.imageshack.us%2Fimg682%2F460%2F40101892.th.jpg&hash=84ed4e38032181efb8f0a30ceb594125dba6ea32