• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Нови екстри в новия форум.

Започната от NO CARRIER, 17.01.2007 01:46

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Emsi

Няма за кво :) Нали трябва да се помага  :-D
и това е готово
ManageMembers.bulgarian.php
ама мисля поспра за днес че зех да виждам само потребители теми акаунти и севазможни други работи  %) :wink:

и това също
ManageSmileys.bulgarian.php

почвам
ManageCalendar.bulgarian.php
ManageBoards.bulgarian.php

[attachment deleted by admin]

Emsi

готови са и
ManageCalendar.bulgarian.php
ManageBoards.bulgarian.php

почвам
Errors.bulgarian.php
Login.bulgarian.php

и един въпорс Install.bulgarian.php да се превежда ли ?

NO CARRIER

Ако имаш възможност преведи го. После ще го изпратим на сайта на форума. Нека и други хора се радват на преводите. :-)

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Emsi

добре  ;-) само че ще го остава за накрая, че след тия двата дет сега превеждам идат няколко големички :)

Login.bulgarian.php е готово

Trobata

NO CARRIER искам да попитам има ли някаква възможност да се направи новите теми или в тези в които има нови мнения да са с по тъмен шрифт? И когато я прегледам да избледнява. Понеже напоследък нямам много време да влизам редовно и това ще ми е от голяма полза.

NO CARRIER

Цъкаш на следния линк: http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?action=unread
Ще ти отваря списък с всички непрочетени от теб теми. Дори да излезеш с logout от форума, дори да влезеш от друг ип адрес, непрочетените си остават непрочетени докато не цъкнеш върху съответния линк, за разлика от предишния форум.

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

Longanlon

което леко ме дразни, щото не искам да чета някои теми, а непрестанно ми показва, че има нови мнения в съответните раздели, когато всъщност няма... има ли възможност да си го изключа това от настройките? нещоне намерих такава...

Тони

Като прочетеш темите които те интересуват, натискаш mark read и всички теми във форума стават прочетени.
Тука ред нема, ама требва да се спазва!

Emsi

и Errors.bulgarian.php е готово :)

index.bulgarian.php - готово
;)

Почвам
Admin.bulgarian.php

останаха
Help.bulgarian.php
Install.bulgarian.php
Manual.bulgarian.php

niki_s

Здравейте всички отдавна не бях влизъл (нямам време от учене) но нека да ни е честит новият форум, много е  :-)готин.

miTko

Обаче има едно нещо с което още не мога да свикна - обратния ред на мненията! *SORRY*
Свикнал съм най-новите да са най-долу...  *NO* кофти.
Разни мои АКВАРИУМИ 

Ernest

Цитат на: miTko - 27.01.2007 20:23
Обаче има едно нещо с което още не мога да свикна - обратния ред на мненията! *SORRY*

Влизаш в профила си -> Настройки Изглед и Подредба -> Покажи най-новите публикации горе. - го изкключваш ;)
100л. - Жива твар ;) :Barbus nigrofasciatus, Trichogaster, Ancistrus Albinos, Corydoras Julli, SAE, Acanthophtalmus kuhli kuhli; Растения - Echinodorus Ozelot, Vesicularia, Cabomba pulcherrima, Hygrophila polisperma, Microsorum, Hottonia и др.

miTko

Цитат на: Ernest - 27.01.2007 20:34
Влизаш в профила си -> Настройки Изглед и Подредба -> Покажи най-новите публикации горе. - го изкключваш ;)
Да, бе  *mislia* това не го бях видял... *THUMBS UP*
Разни мои АКВАРИУМИ 

Emsi

охх свърших го и тоз Admin.bulgarian.php (има 10 реда непреведени, че не разбирам къв е замисала)  :-)
почвам тва Help.bulgarian.php  ;-)

Живко

Цитат на: miTko - 27.01.2007 20:23

И аз така. Малко шантаво е. Не е естествено някак. Новата мисъл е нормално да е под старата, а не обратното. Все едно да чета книга и всеки нов абзац да е над предходния. *mda*
Бутоните "Нагоре", "Надолу", "Всички",  обаче спасяват положението.
Никой не се е родил научен.