• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия.

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

Main Menu

Малко помощ от можещите ?

Започната от niky, 18.01.2007 09:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

niky

Ако има желаещи да вложат малко дизайнерски подход и компютърни умения - искам да сменим иконите за "Има нови мнения: - и "Няма нови мнения" - .

Преди ги бях сменил с рибки, но вие може да измислите нещо по интересно и оригинално, но свързано с темата - Акваристика.

Благодаря предварително на всички.

NikolaV

В тая връзка, иконката за мнение май е еднаква за старо и ново мнение. Има ли начин да се промени?

dido

И при мен не маркира непрочетените мнения. Ориентирам се по часа, ама е доста досадно...

Boby_

Има си надпис "ново" до всяка тема с нови мнения. По-добре щеше да е, ако и иконките са различни, но и така става.

niky

Наистина е досадно. Ще видя какво може да направим по въпроса.

dido 1

Определено е по добре непрочетено мнение да е оцветено в друг цвят (напр. в стария форум камбанката светеше в жълто) , иначе е доста кофти да гледаш и да се ориентираш по часа на пуснатото мнение.
Не искам да убивам ентосиазма на хората които са се потрудили върху новия форум , но чесно казано предния си ми харесваше в пъти повече, тука все още е трудно ориентирането.
544л. Малави

dido

Не е до убиване на ентусиазма. То са 1000 дреболии, които трябва да се оправят, и мисля ние само помагаме на коко да ги коригира като казваме какво не е наред.

Ей на - още нещо, което не знам може ли да се оправи, но е досадно. В магазини не мога да променя заключена тема бидейки модератор. Като отключа темата, мога да я променя. В стария форум не беше така - нямаше нужда от отключване/заключване.

zmeq

До аватара имаш бутонче "Непрочетени мнения", което помага донякъде  ???

NikolaV

Аде, бе дизайнерите!!!
Малко съм на вълна лелеупита в момента :):

NO CARRIER

Щеше ми се да нагласим форума с подобни цветове като главния сайт. Сивичко/зеленичко/черничко. Ама кога ще има време, не знам.  :-[

Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

NikolaV

Аде още три-четри.

Longanlon

Emsi

добри иконки в крак с форума :)

dido 1

Екстра са рибките ;-), обаче може ли да се направи и по тоя начин в отделните под форуми, защото като влезе човек да гледа даден раздел и пак трябва да се ориентира по час, дата, което е доста досадно и неудобно. Примерно тема, която не си прочел също да свети с жълта рибка и след прочитането и да става черна :-)
544л. Малави

zmeq