• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 21:44

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коментари към правилата на форума.

Започната от Emsi, 03.02.2007 15:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

puhcho

А,ако сега изкарам от джоба си една добра соленоводна статия колко ще ми го направиш :-)

botan

Цитат на: niky - 05.07.2007 21:31
Писва ми вече,аре направете ми го -100 деее *MODERATOR*

Днес съм в настроение и изпълнявам желания *YAHOO*

MeTogu може да продължи да пише на воля докато му се нулира рейтинга :)
*doskoro*Здрасти!  :-D Ужас колко съм нахален. :-[

И мен лично не ми харесва рейтинга(не моя ами попринци като приложения), но какво да се прави това е животът има неща които ти харесват но има и неща които не ти харесват и не можеш да го промениш.
Все пак сме се събрали много хора от цялата страна и трябва да се разбираме по някакъв начин,представете си какво ще стане с някой мод или админ ако трвбваше да изпълни желанието на всеки юзър...Не може само заради няколко човека да се на изключи рейтинга, просто се абстрахирайте от него, не знам какво толкова ви бъркат в гъзеца някакви си цифрички...
Е вярно по-душено удоволетворен си като е ти е положителен рейтинга например +5 или +10 (на мен най- мн ще ми хареса да ми е +2 или +3, не повече), но човек трябва да се радва и на най малките неща и  да поглежда по-оптимистично на нещата.

puhcho

Айде ники,дай ни последен шанс ,защото от минус 30 или съответно -100 :-D,няма как да си го оправим,моля те направи ни го на тези пострадалителеко положителен
аз искам моя да е 8 или 28

Малейй какъв съм нахалитет *JOKINGLY*

theater

Според мен рейтингът е много добър начин за новите потребители да преценят до колко могат да вярват на написаното. Аз лично гледам да се сещам да удрям по един + или - на мнения, които смятам за полезни или напълно погрешни и вредни. Личното ми мнение е, че не трябва за потребителите да става идея-фикс рейтинга, но е добре да се слагат оценки на определени мнения така, че да знаят по-новите дали написаното от съответния юзър има шанс да е откровена глупост, макар и напълно сериозно написано.  ;-)
140л - харацини
http://starividri.org

Violeta

Аз пък предлагам на по-чувствителните потребители да им бъде заключен рейтинга на... колкото те искат и да не може да бъде променян от останалите, включително и от модераторите. Като гледам те са не повече от трима в целия форум, какво пък, не е толкова страшно. За компенсация те също да не могат да "раздават" рейтинги - така ще е справедливо. До момента, в който осъзнаят, че е по-добре да станат големи хора като другите  :-)
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

N.Nobs

И айде някой от модераторите ад види дали може да направи нещо с рейтинга на админа че съсем го закъса завалията  *JOKINGLY*
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

miTko

Закръглих му го на -60! Така де, друго си е. :-)
Разни мои АКВАРИУМИ 

niky


MeTogu

Цитат на: Violeta - 07.07.2007 16:47
Аз пък предлагам на по-чувствителните потребители да им бъде заключен рейтинга на... колкото те искат и да не може да бъде променян от останалите, включително и от модераторите. Като гледам те са не повече от трима в целия форум, какво пък, не е толкова страшно. За компенсация те също да не могат да "раздават" рейтинги - така ще е справедливо. До момента, в който осъзнаят, че е по-добре да станат големи хора като другите  :-)
Напълно съм съгласен с Виолета и ако може някой да ми заключи реитинга, не ми е приятно за щяло и нещяло да ме рейтингират.Пищат хората кой какво ли не а на мен на втрия пост и ми намалят рейтинга.А и ня казах нищо кои знае какво, имах въпрос!  ]:-> Малко остава и се разкарвам от тука!
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

panchopan

Аз пък няма да се разкарам и -1000 да ми го направят.
Защото това е работещ форум и има истинска и полезна информация. И хората помагат.
Пък много ми дреме за цифрата.

И въобще това за рейтинга малко заприличва на хленчене от детската градина.
Като сте толкова печени и не ви дреме защо го правите на такъв въпрос?
- Има си правила - не можете да използвате магия срещу граждани! - кресна търговецът.
Архиканцлерът Ридкъли щракна с пръсти и отвърна:
- Абе, аз винаги съм ги смятал по-скоро за общи напътствия...
А търговецът изквака и заподскача по улицата.

sloncho

Радвайте се че не е като в грапфилата.  *DRINK*
160 л. (серпи, молинезии); 100 л. (Melanotaenia boesemani, Melanotaenia lacustris, Melanotaenia herbertaxelrodi, Melanotaenia trifasciata, Phenacogrammus,Brycinus longipinnis, Ancistrus) 50 л. (Iriatherina werneri, Red Chery); 24 л. растения; 25 л. (Раци)

MeTogu

Като цяло идеята ми беше като ония лаф за мъртвите "или добро или нищо" демек ако някой е преценил че юзъра е компетентен или е споделил нещо толкова полезно и му се кефиш му дай +1 ако не ти харесва какво е написал - подмини!За последните 48 часа ми пада и се качва постоянно.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

ico

Голям рев за положителна оценка и що? Моя рейтинг винаги е отрицателен, ама задника ми не е паднал  ;-) Няа смисъл да трепериш толкова над оценката си, а и не може да задължиш хората само да те харесват  *DRINK*
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

MeTogu

Е то двете работи не са пряко свързани така че няма смисъл от цялото изречение.И не задулжавам никой да ме харесва.Чета постоянно постове и в самото начало ако сметна че не ме вълнува или е са безмислици подминавам.А не се задълбочавам в простотията и евентуално да я оценявам.
Дай на глупака малко власт и му гледай сеира!

ico

Ама нали хората имат право да те харесват или - не. А сега имат право и да го изразят с някакви точици. Не може да се цупиш щото нали някой не ти се кефи и иска да го покаже.
Кръщаваш го, а то във водата пикае...