• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 00:53

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари към правилата на форума.

Започната от Emsi, 03.02.2007 15:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

bay_milee

Така като чета от последните постове да се чуствам ли застрашен (аватарът ми). :-)

malomir

Цитат на: bay_milee - 24.04.2008 11:46
Така като чета от последните постове да се чуствам ли застрашен (аватарът ми). :-)
В никакъв случай *DRINK*

stef4o1193

spetsa

А ако някой си сложи същия аватар самоче на него пише техно метъл или ретро ???  :-D

Stas

Ще бъде обезглавен тутакси!

Violeta

Не бойте се, деца! Тук има доста метали-модератори, те ще ви защитят  ;-)
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

zmeq

Цитат на: stef4o1193 - 24.04.2008 21:22
Mетала ще спаси света.

Но не и неграмотноста  ;-)

bigbeer

С 2 Т ли се пише НеграмотносХХа?
А как се пише ГрамотносХХа?
===
Утре е 24 май: Неграмотността е заплаха за нацията
23.05.2007 г. DW

На утрешния 24 май България традиционно отбелязва деня на българската просвета и култура и на славянската писменост. Празникът, честван за първи път още в средата на 19 век, е провъзгласен за официален едва през 1990 година.

Наричат деня на светите братя Кирил и Методий, сътворили славянската азбука, един от най-хубавите български празници. Той е такъв не само защото навремето в този ден учениците са завършвали учебната година и са защитавали своята новопридобита грамотност, но и защото славянските букви и писменото слово са помагали на българите за тяхното духовно извисяване и на стремежа им към усъвършенстване чрез постиженията на науката и културата.
===

botan

Ух, де и ние сега да свършвахме даскало.........ех живот, а ние, не, колко много учим и па неграмотни. Юни според мен е един пропилян месец, и без това не правим нищо/то и в тея жеги може ли да се учи.../, само се разхождаме до даскало и обратно и в старото даскало беше така и най-вероятно във всички училища е така. *NO*

Barbus

Чалгата и метала,Левски и ЦСКА ги оправихме.Сега опираме до автомобилите :-)
Та вАпроса ми е:Да си сменям ли подписа и аватара ако дразня някой :-D
We hold each other closer, as we shift to overdrive
And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive
We move so fast it seems as though weve taken to the sky
Love machines in harmony, we hear the engines cry.

zmeq

Цитат на: bigbeer - 25.04.2008 20:36
С 2 Т ли се пише НеграмотносХХа?
А как се пише ГрамотносХХа?

И все пак има пълен и непълен член  :-[
Това е от мен,
чао до след Великден  :-D

bigbeer

блондинките си падат по пълните членове.. защото празен член за какво им е?! :)  *DRINK*

spetsa

Цитат на: botan - 25.04.2008 20:59
Ух, де и ние сега да свършвахме даскало.........ех живот, а ние, не, колко много учим и па неграмотни. Юни според мен е един пропилян месец, и без това не правим нищо/то и в тея жеги може ли да се учи.../, само се разхождаме до даскало и обратно и в старото даскало беше така и най-вероятно във всички училища е така. *NO*
Не,не при нас този месец е най-тежкия.Предават са проекти проверят са изпитват та..... абе въобще в тая жега са потиш да не разлееш рапитографа(незнам дали се пише така) и тази година както сме до 15юли .... не е хич айляшки месец

Лора

Напоследък много често се случва,нов потребител да изкаже мнение във стара тема,в която проблема е решен или рибката се е споминала.Не отричам,че в началото и аз изказах 1-2 мнения в такива теми.
Та предложението ми е следното:
Вместо да се изписва предупреждение,че в темата не е писано повече от 60 дни(ако не се лъжа),да се замени например с това:
"Моля,не пишете в темата,ако нямате сходен проблем.В темата не е писано...дни,най вероятно проблема е решен".
Написано с огромни червени букви,че да няма как да се игнорира от потребителя.

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

NO CARRIER

Това съобщение го генерира форумът и важи за всяка една тема, независимо дали е в проблеми или другаде. Не е разумно да се бърка из кода, за да се направи специална проверка за отделните категории.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.