• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

25.06.2025 20:56

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Водна лилия

Започната от pieres, 26.10.2006 12:47

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

pieres

Преди около 2 години езерцето в двора ми се сдоби с водни лилии. Красота. Бяла и червеникава ако накои има други цветове сам готов да обменя. Имам снимки на моите но ще ги публикувам само да ги открия. Също ще сам благодарен ако накои ми даде савети за по доброто им отглеждане. Имам известен опит и сам готов да го споделя ако има заитерисовани.

izida

Заменям бяла лилия с други - жълта, червена...

mojiganga

Цитат на: pieres - 26.10.2006 12:47
Преди около 2 години езерцето в двора ми се сдоби с водни лилии. Красота. Бяла и червеникава ако накои има други цветове сам готов да обменя. Имам снимки на моите но ще ги публикувам само да ги открия. Също ще сам благодарен ако накои ми даде савети за по доброто им отглеждане. Имам известен опит и сам готов да го споделя ако има заитерисовани.
Aз също отглеждам водна лилия от дълго време, но не сьм полагал кой знае какви специални грижи.
Сподели своя опит пък да видим де  *privet*

gecatax

И двамата само вижте от коя година е темата, а и сте сбъркали раздела това е за пазара.
Поздрави!

-250л.

izida

Цитат на: gecatax - 25.05.2010 16:41
И двамата само вижте от коя година е темата, а и сте сбъркали раздела това е за пазара.
Поздрави!

Годината я видях. В раздела на пазара не видях нищо за лилии, а на търсачката ми излезна това.... н.п. Ще се съобразя със забележката. Поздрави!

Similar topics (5)

6711

Публикации: 2
Прегледи: 4894

48843

Публикации: 3
Прегледи: 2583

15620

Започната от kapacitet

Публикации: 16
Прегледи: 15753

1528