• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 23:35

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Какво е това растение? Всички питанки - тук!

Започната от abaro, 19.02.2005 20:51

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zmeq

Desmoria

В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

NikolaV

Това на снимката със скаридката. Ако не се лъжа по снимката е кладофора - не е растение, а водорасло. Ако не се лъжа единственото желано в аквариума.
http://www.tropica.com/productcard_1.asp?id=000C
И не става на полянка, а на топки  ;-)

dido

Абе и аз това викам - водорасло си е кладофората, ама токсичната мацка мисли, че се ебавам с човека.

Desmoria

Хаха и как се завъжда това чудо щом е водорасло. Или да го кажа иначе, откъде мога да си купя :)
В този форум има много опитни акваристи, които на драго сърце биха помогнали и дали съвет... Съветът е безплатен, а какво ще направите с него, е това което му придава стойност.

NikolaV

Отдавна не съм виждал никъде. По едно време Ники (Биг Гонзо) продаваше на пазара. Виждал съм и в един магазин в Пловдив (май "Скалар"). Но рядко се намира. Ако много държиш на китката или говори с Биг Гонзо на пазара или му пиши ЛС. Може и да помогне.

Joseph

Бургас е малко далечко от Стара Загора, само за едни китки:)
Ще почакам, може да се излъжат да донесат и тук:)

Desmoria

NikolaV мерси за инфото, ще видя тая събота какво е положението.

P_A_N_T_E_R_A

на скоро един пич от съботния пазар ми продаде растения по 40 стишки бройката като знаеше имената само на 2 от тях и аз доста търсих и се чудих кво е и накрая го снимах,но без да искам снимах и нахалната скалария която следи сичко което се движи извън аквариума  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.picvalley.net%2Fu%2F79%2F78689_714.JPG&hash=cf920785f429bd8cc6cb9a8bcc17795063c41a8f
няма нищо по-лошо от начинаещ,безпаричен акварист

P_A_N_T_E_R_A

та се пак някой ако знае(предполагам че знае щото е доста разпространено) как се казва да пише :) мерси предварително  :-)
няма нищо по-лошо от начинаещ,безпаричен акварист

ico

има го по язовирите в промишлени количества  дано твоето не е събирано от такова място
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

dido

Ilianidis

Myriophyllum Hippuroides,поне така както се вижда.

chandler

относно растенията за полянка бих кзал, че и с микрантемум става. трябва обаче да е от този дето пълзи. след няколко месеца бих показал снимки.
chandler

Similar topics (5)

15093

Публикации: 4
Прегледи: 4850

6678

Публикации: 3
Прегледи: 3456

32247

Публикации: 17
Прегледи: 10341

39894