• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

04.07.2025 02:21

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Въпрос за аквариум за костенурки

Започната от rogue88, 30.05.2025 11:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

rogue88

Ами уж да, като изключим, че този аквариум взе да им умалява :) Беше предвидено чисто теоретично от мен, че ще изкарам една година с него. Ами няма да мога :D
Купих малко импулсивно един сунсун втора употреба с шкаф и канистър, би трябвало да се води към 260-300л със заоблени стъкла, много е готин и огромен. Само че не прецених, че жена ми ще мрънка, къде искам да го сложим. Та сега ще почвам ремонт, за да му направя място :) Отделно по аквариума има работа, ремонт и предбоядисване на капака, вътре трябва да махна един стъклен остров, осветлението  и т.н. Обмислям да си направя плаващи само закотвени острови, не знам, доколко ще се получи. Но това не е нещо толкова важно.
Скоро до месец, най-много два се надявам, да има ъпдейт.
гледа костенурки

Lightning_boy

Звучи доста интересно. Чакаме търпеливо *THUMBS UP*
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

_Kirilov

Супер е ,че ти се занимава , с каквото можем ще помагаме .
Показвай ги как се арзвиват , аз винаги съм си мислиил,че бавно растат констенурките , но явно не е чак толкова :-D

rogue88

Ще снимам по-късно, за 2 или 3 месеца са почти 3 пъти по-големи, бяха между 1 и 2 лева като диаметър, сега са "огромни", иначе има накъде да растат още много явно :)
гледа костенурки

mushroom

Внимавай колега, гледам че и тебе крастата започва да те хваща. : - D
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

Similar topics (5)

2739

Публикации: 25
Прегледи: 13409

58778

Публикации: 5
Прегледи: 6711

41411

Публикации: 6
Прегледи: 4181

57540

Публикации: 1