• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.05.2021 21:09

Новини:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


Акваскейпинг конкурс
  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Моите Геко

Започната от Caxapa, 19.11.2014 18:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Caxapa

В тераристкият форум споменават, че небива да плуват като цяло  представителите на този вид рептили защото имало вероятност да се удавят. Тези  Phelsuna Laticauda  или по-точно единият прави изключение. Понеже е от дневните Гекони го предпочетох пред другите видове-нощните.  Трябва да се поддържа влажност в терариума което ме навежда на мисълта, че може и да се обособи и мокра-влажна част като се монтира и водопад. Снимки на терариума ще пусна в последствие, че живите растения които имах вътре се скапаха и ще трябва да взема други. Намерих едно видео което показва, че могат и в по-влажна среда да живеят.
https://www.youtube.com/watch?v=tghU2KP1w0Y
Цитат на: Lightning_boy в 29.09.2015 11:11
Семейството се разраства. Евала на издръжливостта на мъниците  *bg* *privet*

Caxapa

Да поопресня малко темата. Предните мъници не оцеляха но се учим в движение.  Вече има ново попълнение-тоест новоизлюпено рептилче.  С цената на много внимание, нов инкубатор и много търпение се появи  едно ново попълнение.  Надявам се този път да не допусна да  се случи като с предните.  Давам линк където можете да ги видите http://www.album.bg/caxapa/

fam

АМи, Сахара, честито :) и да е живо и здраво новото попълнение.. на теи ли има казват дракончета, Сахара? ..видях миналия ден в магазина едно  влечуго с кремав цвят и шипчета и .... попринцип аз не съм  им голям фен, а от змии изпадам в ужас и ...  *CRAZY* но това дори се покатери и се сгушва на рамото  ..толкова беше кротко..така и не разбах вида, та се чудя дали не е като твоите геко??
Edit: току що  потърсих из мрежата .. съвсем не е това дето си мислех :) но теб да си те радва :)

Caxapa

Яйца и опашки! Щура работа.a__andreew

Хи, честито 😀

Caxapa

Благодаря за пожеланието. Дано този път оцелеят, че все нещо куца в захранването и не оцеляват гадините.  Вече са две но е рано да се каже  какъв пол са.