• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 10:28

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Гласуването започна!

Започната от niky, 01.06.2005 08:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

niky

Aз днес нямах време да гласувам, но определено не съм съгласен с тия двойки които писахте.
Я се поразходете из повечето зоомагазини и намерете аквариум подобен на Росен примерно. Мисля, че  аквариума е приличен. Верно, единични риби, 1 ДИСКУС!!!, но ...добре изглеждащи криптокорини  :lol:

Че той само ножа заслужава повече.

Но вие си решавате де.
Аз ще гласувам за всеки и ще се постарая и да напиша за всеки.

cihlidi_fan

за съжаление много ми се искаше да участвам в конкурса ,но съм 7клас и трябва да кандидатсвам и за това не ми остана време да пратя снимките с данните на моят аквариум!!! :cry:  :cry: Има възможност да участвам само ако участниците в конкурса са съгласни!За това който ми позволява да вляза в конкурса макар и с закаснение да пише!!!моля ви!!!!!!!!
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

chandler

Цитат на: "Niky"От днес 1.05.2005 започва гласуването за участниците в конкурса AQUARIUMBG.COM - 2005.

Моля, оценете труда и желанието на всички участници.
Успех на всички :bg

Само да поправя. Днес датата е 01.06.
chandler

chandler

Цитат на: "Stas"В категория "Сборен" по същата логика всички имат засега по една 6-ца. Предполагам, че всеки е гласувал за себе си... Освен това в "Сборен" има и типично "холандски" участник...

Борбата е безмилостно жестока! :lol:

Сори, ама ще ти кажа, че грешно предполагаш. Аз поне, а предполагам и много други, не съм гласувал за себе си и няма да го направя.

Поздрави

:)
chandler

Nemo

Кво да кажа ... Просто на някои хора не им прави чест  :!:  :?:  :!: Няма да коментирам те си знаят кои... пък и българското отново изби Бай Ганьовското - "ЕВРОПЕЙЦИ" какви европейци ще сме ние ... Много примери има - в гласуването просто се разровете и прегледайте оценките на участниците...  :evil:  :evil:
Π ө ů ҹ υ њ σ ß

abaro

Eй момчета и момиче :) , предлагам ви да не сеизнервяме и да започваме с обвиненията още от началото. Защото ще стане типично не българска ами циганска работа - да си развалим добрите отношения (надявам се да е така) за 10лв. Аз лично днес съм бебегледач и няма да имам време да гласувам, но като прегледах моята категория не видях снимки за 2, та дори и за 3 няма много. Аз няма да гласувам за себе си защото мисля че в този случай така е по-правилно. За всички останали ще гласувам задължително но ще пиша коментари само за някои неща.
Айде късмет на всички!
http://picasaweb.google.com/adbaro/ACacatuoides
http://picasaweb.google.com/adbaro/AViejita
[smg id=241 type=link align=left width=88][smg id=285 type=full align=left]

nemak

Цитат на: "Stas"В категория "Сборен" по същата логика всички имат засега по една 6-ца. Предполагам, че всеки е гласувал за себе си... Освен това в "Сборен" има и типично "холандски" участник...

Борбата е безмилостно жестока! :lol:

Мисля, че обосновката беше важен момент. Ще събираме опит как се правят конкурси.

Определено смятам, че подобни твърдедия хвърляни безотговорно и безпочвено (и особено визиращи само една категория) са напълно излишни и несъстоятелни.

До момента не съм гласувал и след тези твърдения смятам да се въздържа от гласуване.

Наградите са чудесни, но не смятам, че някой би се "излагал" за да спечели.

А и какъв е смисъла да "спечелиш" знаейки, че си се опитал да манипулираш конкурса?

77

аз предлагам накрая при сбора на резултата да не се взема напредвид най слабата и най силната оценка :roll: така до известна степен ще се избегнат нереалните оценки :D това го бяхме говорили преди конкурса
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs29.postimg.org%2Faeehc6buv%2FDSC_1686_copy.jpg&hash=9bc922c588fba1c702ad9ed785674aa0520d3910

MAKAPOB

Цитат на: "Boby_"
Цитат на: "MAKAPOB"
Цитат на: "Longanlon"о, аз поставих 2 смаби оценки, но нека не се появява порочната практика да се слагат слаби оценки на конкурентите не защото ги заслужават, а за да им намалее резултата.

Колкото и да е кофти да го кажа, май се наблюдава вече такова нещо - видях 1 слаба оценка на аквариум, на който аз дадох 5, и не смятам, че някой би дал по-малко от 4.  :(

Да обаче като за българи има голям шанс това да стане.Тогава какво

Ееее, все пак тук сме си все свои хора, както се казва. Ако вземем да си въртим такива мръсни номера, ще опорочим самата идея на конкурса и за какво? За една електронна хранилка или за комплектче тестове да прецакаш приятел? Нееее, не мисля, че някой ще падне толкова ниско.  :lol:

Да прав си ама от българин мога да очаквам всичко.Повечето се познавате.Но не може да твърдиш , че познаваш потребителите.Не искам да изглежда така все едно мисля лошото , ама просто много пъти така съм ставал свидетел приятели да се скарват за глупости.Дано да не става така

dido

Абе хора, дайте го по-спокойно със страстите.

Както във всеки конкурс и тук ще има победители. Имаме късмет, че се намериха фирми и хора, които да подплатят конкурса с награди. Нека обаче да не ги превръщаме в препъни-камък за реалната оценка на красивите аквариуми тук. Бих се радвал, ако давате гласовете си за най-доброто и като гледам засега издънки много-много няма - хубавото си е хубаво и човек като го види няма как да го омаже. Оценките като цяло са реални.

Разбира се, целта ни най-вече е да си сверим часовниците един-друг, да видим можем ли да гледаме здрави и красиви растения и риби, можем ли да прескочим онова ниво от преди 20 години - с помпичката, двете гупи и корена валиснерия в аквариума до изкуството, на което се радват почитатели от цял свят.

При все обстановката в България  - дефицит на материали, уреди, риби, растения, ниски доходи за това скъпо хоби, аз виждам огромен възход. Виждам идеи, аквариуми и знания, които не са далече от световното ниво.

Това ме радва и обнадеждава - сайта и най-вече форума явно оправдават своето съществуване. Конкурса го показа - всички аквариуми явно бяха направени с мерак, хората имаха смелост да си покажат творенията наяве. В този смисъл участниците не заслужават ниски оценки. Напротив, трябва да ги поощряваме за да видим още по-добри аквариуми на следващите конкурси. Дай боже да ги има, участниците да са повече.

Отплеснах се малко, ама добре излезе, а? :-)

Живко

Никой не се е родил научен.

NO CARRIER

Когато конкурсът не е нагласен, както в случая, винаги има какво да се научи от него. Първо от снимките на самите участници винаги можеш да вземеш някоя идея. Второ - коментарите! Те са най-важни. По тях може да се разбере а) какво си объркал и б) какво харесва масата - какво да направиш следващия път, за да спечелиш конкурса. :)
Трето - все пак сме в България, ще видиш кой какво има и може и да си изпросиш нещо - я растенийце, я рибка, я идейка... :)

Аз също не съм гласувал за себе си. Малко ми е неприятно (мързел, не друго), че трябва да цъкам на "вижте резултатите", защото няма точка - това е моят аквариум, ама ще го преживея. Оценките ги раздавах като обикновен наблюдател, не от професионална гледна точка, щото не съм такъв. Ще си призная, че малко поработих над снимките с фотошопа, за да изглеждат това, което са, но поне всички снимки са от МОЯ аквариум.

Когато става дума за простотия, аз съм от Пазарджик. Град на цигани и мутри. И на умни хора. :angel  Още миналата седмица се сетих за добрия стар селски номер - след като няма да се приемат регистрации след 1ви, аз на ICQ имам близо 400 човека. От тях поне 30 можех да накарам да се прежалят и да се регнат във форума, а на 1ви да гласуват с 5 и 6. Ехееее. Поне да имаше защо.... По-скоро бих ги накарал да гласуват за останалите, ама не и за мен.   :gi

Айде, стига сте се вживявали. Важно е на ВАС да си ви харесват аквариумчетата.
Много  :beer
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.

AQUASAUR

Цитат на: "cihlidi_fan"за съжаление много ми се искаше да участвам в конкурса ,но съм 7клас и трябва да кандидатсвам и за това не ми остана време да пратя снимките с данните на моят аквариум!!! :cry:  :cry: Има възможност да участвам само ако участниците в конкурса са съгласни!За това който ми позволява да вляза в конкурса макар и с закаснение да пише!!!моля ви!!!!!!!!

Аз съм "За" това всеки закъснял(в тридневен срок) - да получи "втори шанс"... :!:
А пък и конкретно cihlidi_fan, мисля,че всички го познават достатъчно добре от постовете му...
Нека не го оставяме да страда момчето... :cry:  :!:  :D

nemak

и аз съм "за"
да дадем шанс на момчето

NO CARRIER

Аз също съм ЗА участието му!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ftsvetkov.be%2Fupld%2Ffiles%2F1%2Fsign.jpg&hash=1bbdd94fc32cecdafae4a45f7c2393708fb9e9a5
Дневникът на Николай Цветков
Не ме е яд, че ме лъжат. Яд ме е когато мислят, че им вярвам.