• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 10:49

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Категории и награди за конкурса "Коледа 2005"

Започната от niky, 29.11.2005 11:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

nixanbal

Е, хора, евала:) Страшни са повечето, ама има някои егати издънките:)
Жалко, че не мога да гласувам:( Следващият конкурс другата Коледа ли е?:)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi48.photobucket.com%2Falbums%2Ff237%2Fnixanbal%2FMalawiTank_baner.jpg&hash=b6a3b805af52b2039354d101738ed74ce9cd7bab

NikolaV

Цитат на: "nixanbal"...Следващият конкурс другата Коледа ли е?:)
Да се надяваме, че не... :-)

Igi

В категория сборен аквариум е добавен нов участник номер 15, по моя грешка не вкаран на време.
Моите извинения  :(

dido

В категория "Акваскейпинг" е допусната техническа грешка със снимките на участник номер 13, за него беше приложен друг комплект снимки. Оригиналните снимки, изпратени от участника, са възстановени.

Моля участник номер 13 за извинение за причиненото неудобство, както и гласуващите в тази категория.

Дидо.

Longanlon

Ако модераторите на конкурса позволят тази вметка - голяма конкуренция и страхотно участие в Акваскейпинг за сметка на доста слаби ентрита в Общ.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

dido

Е, коментари от общ характер, които не касаят отделни участници, мисля може да си позволим :-)

Да, моето впечатление е същото. Особено съм впечатлен и от цихлидарниците и категория снимки...

Но все пак исторически категорията "Общ аквариум" се появи след добрата намеса на AQUASAUR в миналия конкурс - за отделна категория, която не включва тематични или "елитни" аквариуми. Т.е. това е категория за хората, които имат просто някакъв аквариум в къщи без особени претенции за подредба, качествена екипировка и т.н.

В този смисъл ако си настроен на акваскейпинг-вълна, това което се вижда в "Сборен аквариум" не бива да те изненадва :-)

Тони

И аз съм на мнението на dido  :wink: относно категорията "Общ аквариум"
А за, категория "Акваскейпинг" , направо съм втрещен :shock:  .
За сега мисля да се въздържа от гласуване в тая категория. Просто нямам идея как да ги подредя. Кой от кой по - добри. Браво  :bow
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

NikolaV

Лично аз съм много приятно изненадан от Африкански цихлиди - браво! :bravo

dido

Относно гласуването, искам да ви призова да не се въздържате :-)
Гласувайте всички, добре сте дошли, всеки ваш глас в последствие ще бъде ценен съвет за участниците в конкурса, както и проява на уважение към труда на хората и мерака им.

Искам само да напиша отново:

Призовавам всички участници да гласуват в своите категории, защото ако пропуснат гласуването там, те се лишават от едно първо място (максимален брой точки) за своя аквариум. Така шансовете им за добро класиране намаляват драстично заради липсата на служебното първо място за себе си.

dido

Още нещо:

Моля когато гласувате включвайте в ЛС категорията, за която гласувате. Т.е. като копирате формата, копирайте я цялата а не само текста между линиите. Ей сега получих глас, в който категорията липсва и мога да се досетя за нея само по броя на участниците.

cihlidi_fan

А аз да попитам тъй като съм отсъствал а много е изписано и трябва да прочета всичко на ново , участващите в конкурса кога могат да видят техните точки, оценки? :roll:
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

kraltchev

Ех и аз съм прост, не само прост ами прост и дебел! Реших че само по една страничка има.

В "акваскейпинг" човек обаче може да си се обърка къде да гледа и без да е прост и дебел!  Всеки се оправдаваше че тва и онова, но аквариумите показват друго!

--Николай

NikolaV

Цитат на: "dido"Още нещо:

Моля когато гласувате включвайте в ЛС категорията, за която гласувате. Т.е. като копирате формата, копирайте я цялата а не само текста между линиите. Ей сега получих глас, в който категорията липсва и мога да се досетя за нея само по броя на участниците.
Ми щом си му намерил цаката, да не се мъчиме с допълнителни писаници  :gi

dido

Ще видите пълна статистика кой как е гласувал накрая, малко след обявяването на крайното класиране.

Моля всички, които гласуват, да имат предвид следното:

За всеки ваш глас като ЛС трябва да получите отоговор-потвърждение от мене или Igi, че гласа ви е успешно записан. Ако не получите отговор в рамките на 1-2 дни, значи вашият глас не е стигнал до нас. Ако има такива случаи моля пишете за това в тази тема и изпратете гласа си отново.

Едит: - Мисля към края на деня - след 23:00 - да пускам поименно кой е гласувал до момента за да не се чудите какво е станало с вашия глас. Надявам се да ви е от полза това.

templar

Акваскейпинга е на световно ниво. Поздравления за колегите! Гордеем се с вас! Гласуването ще бъде наистина труден избор, защото общото качество е много високо и ако нямаш всички пред очите си едновременно, трудно ще ги класираш.

Категория Общ аквариум естествено е по - "любителска" , в края на краищата такъв е профила и на самите общи аквариуми. Все пак и тук има няколко доста добри неща. Прави впечатление, че има малки аквариуми и такива на съвсем начинаещи, което е похвално. Поздравления за ентусиазма и смелостта!

Цихлидарниците:  тук не се чувствам компетентен, но ми се струва, че сектата на цихлидарите вече си е извоювала славата на маниаци.

Къде са килитата?
Знаеш ли как се е казвал на дядо ти дядото? А неговия дядо? А защо не знаеш?