• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

11.07.2025 01:46

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

660 литровата ми система

Започната от камен чочев, 13.03.2011 20:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ангел Христов

Камене, супер изглеждат нещата!!! Тъкмо мислех да пиша в темата ти и да питам какво става с аквариума и видях снимките тези дни  :-D Да продължава да ви радва все така, а и нас де :) Като ти остане време, дай някоя снимка на дзвера в малкия аквариум - мантиса!
Поздрави!
Ангел
Морската акваристика е място, където законът на Мърфи и банковата ни сметка се срещат...

камен чочев

Цитат на: изгубеният рай - 12.11.2012 17:37
Хубав аквариум ,лично на мен ми е твърде "пастелно".

п.п.Пазара е според възможностите потребителя ....там клиента  има пари= имат предлагане.Тук нямат пари няма предлагане.И ако е по друг начин то си е чиста лудост.
?!? =-O
Следващият път може да си спестиш коментара! Не съм задължил никого да харесва аквариума ми!

Боби може да пишеш без да се притесняваш  ;-)

Мерси Ангеле. Някой ден ще му направя фотосеия на Манто

: 12.11.2012г 19:07ч
Цитат на: angelchosh - 12.11.2012 19:07
Дай някоя снимка на ДЗВЕРА в малкия аквариум - мантиса!
А,че е дзвер,спор няма   ]:-> Голяма гад си е. Жена ми реши,че след като за толкова време чистене на стъклата,все още,не й е счупил пръстите,ами даже се научи да наблюдава кротко от пещеричката и да взима храна от ръка,ще може да го "социализира" и да му доведе някой "по-жив и подвижен" съквартирант,освен звездите. За начало решихме да пробваме с нещо по-икономично,ако стане някоя издънка. В събота му взехме една молинезия и след 40 минутно аклиматизиране в солената вода, я пуснахме при Манто. Общуването им трая точно 3 секунди  >:o.... колкото да я фиксира,изправен на опашка,с присвити "ръчички". В момента,в който му мина пред погледа ,й тегли такова кроше,че я запрати в срещуположния ъгъл на аквариума в нокаут,а в следващата секунда вече си я беше прибрал доволен в "хралупата" за обяд  *CRAZY* До тук бяхме с опитите за "социализация"

M_I_T_A_K_A

За Манто нали се чудеше дали няма да закача и звездите.... има ли някакви признаци на агресия към тях и апетити да ги изяде? Дай да видим и там как са нещата.... беше наредил добре квартирата 8-)

Относно цветовете... ясно е, че на живо нещата ще са много по различни (естествено в положителна насока), но и от снимките, аквариума си изглежда много добре. Наистина си е трудно на снимка цветовете да излязат такива каквито са, но на мен и така ми допадат. Поздрави за което... все пак аквариума за който става дума е един от малкото още повече от тези, които са показани тук.
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

камен чочев

Изобщо не обръща никакво внимание на звездите. Е,стига да не прекаляват с гостоприемството му,както няколко пъти направи малката и се намъкна в пещерата му. Почти й откъсна едното пипало,докато се опитваше да я разкара,но се размина само с това. Вече дори е напълно възстановена.

изгубеният рай

Цитат на: камен чочев - 12.11.2012 20:30
?!? =-O
Не съм задължил никого да харесва аквариума ми!

Във такъв случай не разбирам реакцията ти.
END!!!

DISCUSBG

ПАСТЕЛЕН - а стига деее.....?Please, explain.....
Не знам!

Коле99

Здравей, Камене! Уникален аквариум си сътворил *privet*! Все едно плувам през Големия бариерен риф. Аз моя манто го храня със скаридата Палемон, ще ти пратя малко има ги в изобилие (големи и сочни по 10см).  Поздрави от Несебър  *DRINK*!
Aу, ау

камен чочев

Мерси Коле.  *DRINK*
Специално ще направя клипче на Манто с бъдещата му храна Палемон  :-D  . Поздрави от София  ;-)

M_I_T_A_K_A

Това ще е интересно видео. Когато не ловува обикаля ли из аквариума или е срамежлив?
Всичко за соленоводната акваристика
Риф Парадайс ООД
0883378215
0899300219

камен чочев

Не е срамежлив, но не обикаля-седи и наблюдава с интерес. Имам чувството,  че той нас проучва, а не ние него. Общо взето най-големия зор е почистването на къщичката му, едното око винаги е там (никак не е приятно като те прасне). Голяма гад е  ]:->

vankata_032_pld

Камене аквариума е умопомрачителен *privet*

Стоян Михов

Хайде стига спам с тези "пастелни" цветове и стига дрязги - големи хора сме!

Камене - това чудо какво е?

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi48.tinypic.com%2F2ujjmm1.jpg&hash=1cc10376a5b6d966df734628298fa752ed353ff2
https://s13.postimg.org/xijfjz5x3/Untitled.jpg

камен чочев

Да си призная нямам никаква идея. Някаква гъба. Дойде от Индонезия  *dontknow*

Стоян Михов

Цитат на: камен чочев - 13.11.2012 22:20
Да си призная нямам никаква идея. Някаква гъба. Дойде от Индонезия  *dontknow*
*JOKINGLY*в  същото положение съм, ще разузная. Нали има полипи които се показват през деня - основно по ръба?
https://s13.postimg.org/xijfjz5x3/Untitled.jpg

камен чочев

Не няма. Такава е каквато я виждаш. Ако искаш утре ще я снимам с макрото

Similar topics (5)

42364

Публикации: 86
Прегледи: 30338

57637

Публикации: 72
Прегледи: 54912

41259

Публикации: 50