• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 18:02

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

stef4o1193

Започната от stef4o1193, 29.01.2008 18:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

stef4o1193

29.01.2008 18:09 Last Edit: 19.05.2009 20:24 by Лора
Нов сьн вав форума.Пьрво здравеите на всички.Та ето и малко снимки и от мен.  

Рангел

Нов сан вав форума.Парво здравеите на всички.Та ето и малко снимки и от мен. !!!!!!!

*offtopic ти българин ли си ? ако да пиши на български...нищо лично...аквариума е ОК като за начало
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi42.tinypic.com%2F35m0ay8.jpg&hash=4ca440dd198a2be714f4334a2c56e6d1378e0ca6

stef4o1193

Взеь си забелешка просто пиша на ВР и ми е малко трудно,за което се извинявам. :-[

jimbeam0706

Цитат на: valq - 29.01.2008 18:17
Нов сан вав форума.Парво здравеите на всички.Та ето и малко снимки и от мен. !!!!!!!

*offtopic ти българин ли си ? ако да пиши на български...нищо лично...аквариума е ОК като за начало

*BRAVO* *BRAVO* *BRAVO*
Няма невъзможни неща

stef4o1193

Хора обьрках се ,нека не превращаме мик невнимание  в кои знае какво.

миа

Първо-както виждаш,писането на ВР не се толерира тук.
Второ-добре е да се пускат по-малки снимки,тъй като тези са по-трудни за разглеждане.
Трето-дай малко информация за аквариума де ;-).
Четвърто-моето мнение-според мен иска преподреждане,но е добре като цяло с неонките.

stef4o1193

Каква информация те интересува давамтия веднага.

миа

В смисъл видове рибки,литри.Мен това ме интересува ама по-разбиращите може да те питат марка на филтъра,нагревателя,осветлението,някакви непознати числа с латински букви,абе неща които аз въобще не разбирам.Само за видовете рибки и колко литра е ми е интересно.

stef4o1193

50 литров самоделка е  :-[.Рибите са ; 5 черни неона,40 обикновени неона ,11 родостомуса,4 серпи,3 амапи,3 анциструса,4 коридоруса,3 розави данио и 9 обикновени данио.ДА допалня,че тези риби (толкова много) живеят временно .Просто съм ги подготвил за новия ми 150 литров аквариум.За оборудването сичко е така да се каже 'куче марка' купувал съм го от пазара(накакви китаиски марки :-D).

spetsa

Здравей и добре дошъл.Като за начало рибите ти са доста но щом ще ги местиш скоро време ще изкарат.Относно аквариума малко е хаотичен.Растенията са слагани без подредба.Подреди ги така че високите да са на заден план средните и най-ниските ако има такива.Няма да е лошо да сложиш някакъв фон(това отзад ми изглежда като стена)тъмно син или светло син.И дай размерите на съда :) успех и да ни държиш в течение с развитието и ако може малко по добри снимки без светкавица и малко по-отзад да снимаш :)

миа

Щом е за малко ще изкара и без подредба,ама на новия задължително пусни снимки.И действай бързо с правенето на 150 литровия аквариум,че като се замисли човек остава по по-малко от литър на рибка!Бързай бавно!

stef4o1193

Значи  висок е 52см. дълак 56см. широк 17см.Значи за пренареждането си прав,но първо след 4дни ще са  в големия и второ много са малки тези 17 сантиметра за да стане както трябва,но големия ще се постарая.Да попитам умеснилие да сложа снимки на другия аквариум в тази тема.

blagoy

82 риби  =-O
Както вече ти казаха, подреди растенията. Не е зле да минеш една четка на задното стъкло, така го виждам че е боядисвано. Снимките са добре само им намали размера от 1024х768, на половина.

П.П. Кой е казал че на ВР не може да се пише?
П.П.1 Като ти е трудно на ВР, пиши на БДС.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs118.photobucket.com%2Falbums%2Fo91%2Ffisherman__2007%2FAkva%2Fth_r006a-1.jpg&hash=15041450eb78136ccea645b645f2993ca57c3ba3
70l, 2x18W

kapacitet

Лудница, а аз се притеснявам да не пренаселя моите 60 литра ако към сегашните 14 рибки взема още 5 =-O

bay_milee

Лол бройка си е толкова много риби на едно място но щом ще ги мести по бива айде чакаме снимки на големия.