• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.06.2025 01:32

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариум на бай ви Васил...след 20 год. пауза

Започната от VassetZ, 10.06.2024 22:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lightning_boy

Цитат на: VassetZ - 21.05.2025 15:30Ок, много благодаря за информацията. Досега не бях ползвал Манадо, но в един магазин беше на промоция и си викам да го видя кво е :-D Утре пристигат торбите и започвам да го "обработвам".

Действай, ако има зор ще помагаме с каквото можем.
Честно казано на мен поне ми е много удобно с бученето на китки. В единия аквариум съм с обикновен грунд, трябваше да забуча две китки.. такова ровене падна...
Манадото е айляк, пинсетата и тва е.
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

VassetZ

ЦитатОчакваме старта, аз лично искам да разбера Флувала 307 шумен ли е че и аз му се чудя ?
Филтъра го пробвах на "голо". Първоначално докато изкарам въздуха бръмчеше, като трактор, но с накланяния на 4-те страни и ръчкане с буталото за обезвъздушаване, си заспа. Няма шум, който да се натрапва и да дразни.
За протокола като пълнеж на най-долното ниво са си стоковите гъби, на второто е флувалските рингове, а в третата кошница сложих 1л Materline FileterMax, вместо zеo-carb с който идва в кутията. Доволен съм на първо четене, както и очаквах, де.
Добре, че не взех Ехайм-а втора употреба...
И така... шоуто започва. Екзалтиран съм покрай стартирането на тоя аквариум много, вероятно щото от нова година му се каня!  *DANCE*

Similar topics (5)

56202

Публикации: 10
Прегледи: 5768

7146

Започната от KFC

Публикации: 14
Прегледи: 8829

57528

Публикации: 3
Прегледи: 2728

19025