• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

24.06.2025 14:48

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Новия проект на Buhoff 285L

Започната от Buhoff, 10.06.2025 12:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lightning_boy

Бомбастик е станало!

Нарочно ли си вдигнал повече зеления спектър от синия?
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

_Kirilov

Цитат на: Buhoff - 22.06.2025 21:33Днеска смених половината вода и присадих някои растения на ново, чистя листя и разни други боклучета, проверих предфилтъра на канистъра поизмих му гъбките не бяха събрали кой знае какво.

Аз не бих пипал филтъра поне няколко месеца първоначално, а и твоя е работил преди това няма какво да се притесняваш за него *THUMBS UP*

_Kirilov

Цитат на: _Kirilov - 16.06.2025 13:45Отакзал си се от първоночалния вариант който описа ли с филтрите ?
Според мен ако не е конкретно за повече течение вътре - единия от тези двата ти е достатъчен за обема :)

Сетих се,че се коментираше Чихиросите евентуално да се вземат на части- явно си ги взел цели, предполагам на някаква прИмоция ?

Buhoff

Да купих си цели сглобени, много добре са направени красиви светят убийствено. Филтъра не съм го пипал той предфилтъра са вади лесно без да се отваря кофата. В нея няма какво да пипам там има само MATRIX и една гъба да пази моторчето. Спектъра на осветлението е малко експериментален,  :-D направи ми го ChatGPT затова го следя зорко , но мисля че е наред растенията са поизправени вече, оптимист съм че към края на седмицата ще са видимо в по-добра кондиция. Риби може да пусна 2-3 броя на втората неделя след тест (имам едни лентички )ако е  наред.

Similar topics (5)

9643

Публикации: 19
Прегледи: 11363

53198

Започната от gp

Публикации: 2
Прегледи: 1767

48879

Публикации: 34
Прегледи: 12581

59461