• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

29.06.2025 20:40

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Профилът на danielm

Започната от danielm, 03.02.2012 05:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

danielm

и за пореден път ... ден първи!

hunter

*THUMBS UP* Яко напред и на горе. Грунда този път какъв е? И защо не пробваш с повечко не претенциозни бързорастящи докато се стабилизира? Пожелавам успех вече да се получи и да му се радваш  :-)

Penta

Цитат на: hunter - 13.09.2013 23:36
И защо не пробваш с повечко не претенциозни бързорастящи докато се стабилизира? Пожелавам успех вече да се получи и да му се радваш  :-)

Или пък повечко подводно гледани такива :)

hunter

Цитат на: Penta - 14.09.2013 06:56
Или пък повечко подводно гледани такива :)
Мене точно това ми мина през акъла ако китките предния път са били повечето надводно гледани. И при преминаването от надводно в подводно ако са хвърлили голяма част листа ама не знам. Да не даваме на зад дано този път се стабилизира и стане страхотен аквариум.

danielm

Няма вече надводно гледани, свършиха ... всичко е подводно!

Caxapa

*BRAVO* Ще чакам развитието. Обещаващо начало...

Асен Евгениев

Много ли ти се видяха трите камъка? С един по-малък ще оформиш група. *DRINK*
От всички удоволствия акваристиката е на второ място.
След определена възраст - на първо!

danielm

Днес премерих параметрите.
TDS -70, водата е мека и кисела, нитрати никакви.
Премерих и нитратите в кофата с изхвърлените растени (вече са на супа) и нитратите там не бяха кой знае какво.
Всички това отново ме навежда да мисълта, че проблемите бяха от бърливия керамзит.
Тъпото е,м че попилях страшно много китки и сега залесяването ще е по трудния начин.

hunter

Определено ще е от него няма от какво друго да е. Китките които ми прати за което още веднъж ти Благодаря вече се съвземат има и нови листа. Такаче няма да е от тях от това примерно, че са хвърляли листа или каквото и да е. Защото ако беше от това и на мен във този малък литраж щяха да направят проблем. А те просто си тръгнаха нормално, определено е бил керамзита.

danielm

Със стартирани предварително филтри и канистър ... и водата стана кристална за нула време.
Е, трябва да измия и стъклата.

hunter

А на ей това е  *DRINK*  *THUMBS UP*

bustama

Ами честит ти аквариум. :-D Радвам се, че накрая има резултат. *DRINK*
Какво ще плува вътре?

danielm

Цитат на: bustama - 16.09.2013 19:38
Какво ще плува вътре?
Смятам да поразвъдя още галакситата и да изкарам и кардиналчета и това е.
А, и яко скариди!

hunter

Цитат на: danielm - 16.09.2013 19:46
Смятам да поразвъдя още галакситата и да изкарам и кардиналчета и това е.
На този литраж ще стоят много добре пасажите ми се струва особено като си го залесиш както ти си знаеш  :-)

bustama

Да ти кажа галактиките са супер - аз много им се кефя. Моите мушмороци пак ги изпуснах, че ме нямаше тези дни и кой да ги храни... умряха. Но гледам ги днес пак се готвят.
Накрая... време му е и нещо хубаво да се случи при мен, че напоследък само гадости.
Да ти кажа моите вече съм ги прекръстил на "златни шарани" - всичките яко са блеснали и много цвят по - перките.

Similar topics (5)

48267

Започната от _Kirilov

Публикации: 285
Прегледи: 2865566

35385

Започната от vanko853

Публикации: 3
Прегледи: 4819

24891

Започната от don_misho

Публикации: 39