• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.07.2025 00:58

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

AQUARIUM DE DISCUS

Започната от Иван Валентинов, 31.01.2010 18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Иван Валентинов

Доста играчка ще падне :-)

hunter

ще разберем   ;-)

Penta

Аз преди време използвах 3-4 см от проводник ф0.5мм с оголена изолация, огънат под формата на гръцката буква Омега  Ω ( т.е. двата края са хоризонтални под грунда и това ги държи.)
Вече почти никой не ги прави от Мед тези кабели....Алуминий предполагам.

hunter

Penta на проводника сечението е в мм2 не ф-и :-) (не го разбирай заядливо просто уточнение). Не знам за кой тип проводник имаш предвид но си прав отдолу си е направо арматура а от горе са помедени или пометалени. Идеята ти е добра ще пробвам и нея тука кабел господ дал *ROFL*

Penta

Цитат на: hunter - 14.07.2013 12:34
Penta на проводника сечението е в мм2 не ф-и :-)

Е прав си. За свое оправдание мога да кажа че не си бях пил кафето още  :coffee:

Иван Валентинов

Ами опита ми с скобичките излезе крайно неуспешен,просто си изплуваха :ranting: :ranting:,тази амазония е супер лека,ако беше пясък,речен грунт или нещо друго досега да бях забравил че е станал номера,сега се опитах да ги оплета едно в друго и са малко по-полегнали но може би това ще е временно явление,ще мисля да друг вариант :-)

petko

Защо не пробваш по самото стебло да навържеш камъчета,а тях да скриеш в амазонията.

Иван Валентинов

Дали няма да стане с скобички от подцинкована тел? :-)

hunter

Защо да не стане, опити докато стане  :-)

Иван Валентинов

Отдавна не съм пускал снимки на големия аквариум с Алтумите,доста пораснаха но са много трудни за снимане тъкмо ги хвана на фокус и се стрелват,но все пак успях да направя една снимка на единия и една обща на аквариума.Като цяло няма големи промени освен че ехинодоруса стана още по-голям.  :-)
Ето и снимките

Иван Валентинов

Вчера сложих още два пасажа по 40бр Расбора и Лимонена тетра,аквариума доста живна,ето и снимки,много неможе да се придобие точна представа но на живо изглежда много красив и най-важното правят за сега много хубав пасаж и двата вида.

grigor nakov

Става все по красиво *privet*

Иван Валентинов

Цитат на: 6ebeka - 02.09.2013 02:24
Става все по красиво *privet*

Благодаря ти колега,сами едни Дискуси липсват,но да се надяваме и те скоро да се появят на снимките :-)

diskusi233

Цитат на: sensodine - 02.09.2013 23:31
Благодаря ти колега,сами едни Дискуси липсват,но да се надяваме и те скоро да се появят на снимките :-)

Диваци предполагам..  :-)
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

grigor nakov

Цитат на: diskusi233 - 03.09.2013 01:56
Диваци предполагам..  :-)
И на мен ще ми е интересно какъв вид ще бъдат *thanks

Similar topics (5)

59903

Започната от White Wolf

Публикации: 16
Прегледи: 8569

20121