• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

22.06.2025 12:36

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариумът на Peza

Започната от Peza, 28.12.2011 11:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Peza

Таз мойта брада ме изумява ... ще се окаже някакъв "мутант" (селектиран от мен) устойчив на какво ли не, дори и след мащабен мор пак пъпли тук там, но ... си мисля че не и остава много време още, на път е да се предаде, както се казва оптимист съм. Пък и съм и дал ултиматум: Или аз или тя!  :-D

И ето същината на поста ми, абстрахирайте се от моят домашен/аквариум любимец ... до колкото може, има позитивни моменти които нямам как да не споделя:

Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

Peza

Ще си оспамя темата ... но преди малко седнах да изпуша една цигара пред аквариума и какво да видя ... Блиска Японика цъфнала .... *YAHOO*.... просто няма сила на света която да ме спре да сложа набързо две снимки тук :-D.

Този път снимките са със сапунерка, а не с телефона ми, но това не пречи да не са като хората ... не мога се разбера с цветовете и това е.  :-[

Peza

15.11.2012 17:38 #107 Last Edit: 16.11.2012 09:22 by Peza
След предходната сесия сапунерката предаде богу дух, така като се оплаках на приятел той ми предложи да ми даде временно неговия фотоапарат. И днес като се видяхме той (всъщност тя) ми го донесе, Nikon D3000... сега се очаква спам/вълна от снимки по темите  :-D :-[. Голямо щракане голямо нещо пада, а апарата не прилича да е сапунерка (нищо не вдявам от тази техника) тукмак и половина, викам си ей ся с тоз ми ти вълшебен апарат аз само заставам и натискам копчето и прас вълшебни смики ... да ама не  :-D, оказа се че не е баш тъй и днес от стотиците поствам само няколкото по-сполучливи ... НО ... и утре е ден, а след това е и уикенд  :-D ]:->.  ... добре че тук не "банват" за спам (по скоро флъъд) O:-)

Малко обитатели:

Малко брада и обитатели  :-D:

Малко растения:

"ту би кънтинюуд" ...  (wasntme)

Толкова ... на щраках се ... С любезното съдействие на чакащият си заслуженото възнаграждение:

Peza

25.11.2012 09:08 #108 Last Edit: 25.11.2012 12:59 by Peza
Вчера подписах договор с 3 САЕ-та. В Джоб дискрипшъна ясно е записано за какво съм ги взел ...  :-D Да му мислят ако не го изпълняват! Сега сериозно, това е последното нещо което остана не тествано за моя проблем.

Ото и Оту в изпълнение на техния контракт (Явно заплахите и побоя действат!  ... надявам се няма да го приеме някой буквално :-D):

И малко близък кадър на Стаурогин Репенс:

П.П. Не съдете строго фотографа ... толкова си може   :-D :-[

Edit:

Отдавна не съм слагал обща снимка, ето я и нея. За следващата след месец може и да се наканя да извадя техниката и да се престраша за коледния на олимпийския принцип, за спорта, но ме съмнява. 100% ще объркам я торенето, я кастренето, я нещо друго ... та така, днес след като го "играх" с ножицата изглежда така:

От утре връщам апарата, така че снимковия спам приключва. Пък и детето в мен се наигра да щрака.

Чакъров

Тази последната снимка наистина радва - гледам си улучил точната доза на "бъркочите".  Аквариума ти се развива великолепно - всичко изглежда като на картинка. Браво за положения труд и оправдания резултат. И успех за напред  *privet*

П.П - Снимките строуджин  - растението от снимката предполагам е кастрено - смисъл за да постигнеш тази гъстота вероятно си го кълцал като дългостеблено няколко пъти или греша ....

bustama

Ооо, чуден, чуден е аквариума!
Да те питам: Според теб, защо стаурогина ти е на бели точки? Преди имах същия вид на листата на микрозо рума ми, който пък се развивашемного добре и така и не разбрах от какво е, само гадаех.

dafil

Чудесна гледка :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi568.photobucket.com%2Falbums%2Fss124%2Fdafill%2F2605000000_zps4cadfcd8.jpg&hash=c9602607dd8729d5e916cc434dac71a266aaff0c

Peza

25.11.2012 15:43 #112 Last Edit: 25.11.2012 19:54 by Peza
Благодаря на всички!!! *privet*

Цитат на: Чакъров - 25.11.2012 14:37
П.П - Снимките строуджин  - растението от снимката предполагам е кастрено - смисъл за да постигнеш тази гъстота вероятно си го кълцал като дългостеблено няколко пъти или греша ....
Само туфата в дясно е сгъстявана с няколко присадки, пак от там. Всичко останало си се сгъсти от издънки. В общи линии едва напоследък тръгна така.

Цитат на: bustama - 25.11.2012 15:17
Да те питам: Според теб, защо стаурогина ти е на бели точки? Преди имах същия вид на листата на микрозо рума ми, който пък се развивашемного добре и така и не разбрах от какво е, само гадаех.
*dontknow* Честно, понятие си нямам защо, като цяло тръгна доста добре, може да е за добро това, може да не е  :-[. HC като го снимам много от близо на макро и той е така... но знам ли на какво се дължи.

evgeni200

Супер аквариум *privet*

zlatna ribka

Страхотни снимки на супер аквариум! *BRAVO*
"Сапунерката" се е справила страхотно,продължавай да ни радваш с хубави снимки! *THUMBS UP*
"Разликата между приятелството и любовта е... доколко можете да се нараните един друг."

diskusi233

Страхотен както винаги..АкВаРиУмА *CRAZY*
Имам един въпрос,защо не представиш някоя снимка на някои акваскеип конкурс и да видиш какво ще стане..
П.П-Доста гласове ще отнесе твоя аквариум и дано резултатите да са добри. *THUMBS UP*
http://www.planetinverts.com/Red%20Cherry%20Shrimp.html

Peza

Леле ... благодаря ви!  *privet*

Цитат на: diiskusi233 - 25.11.2012 18:40
Имам един въпрос,защо не представиш някоя снимка на някои акваскеип конкурс и да видиш какво ще стане..
П.П-Доста гласове ще отнесе твоя аквариум и дано резултатите да са добри. *THUMBS UP*

Ами ... съмнява ме. До тези конкурси има много хляб да изям още ... ако изобщо опра до там. Ако не са хората да ми помагат, те си знаят колко многословни питанки им отправям ... много ме съмнява да приличаше изобщо на нещо.

zariio

Супер е.Браво Пеца *THUMBS UP*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

BEYA

Kолеги искам да попитам какво е това  на последната снимка(стъкленото горе в ляво)като мидичка?
: 25.11.2012г 21:09ч
Колеги може ли един вапрос.Какво е това горе в ляво стъкленото на последната снимка.И за какво се използва@

Nikiengi

Това е Дропчекер и показва нивата на СО2 в аквариума.

Similar topics (5)

16013

Започната от evita69

Публикации: 21
Прегледи: 10450

40109

Публикации: 4
Прегледи: 3212

58279

Започната от GRUEL

Публикации: 5
Прегледи: 4021