• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

09.07.2025 17:24

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариумът на kojuharov

Започната от kojuharov, 28.12.2015 09:07

« назад - напред »

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Amev

Хубаво е поне 30 мин до час да е в плика и през 15-20 мин да му добавяш вода от аквариума

VDO

Отосите ми се струва ,че по принцип са си капризни риби откъм приспособяване,и при чен се случи така ,от 5 оцеляха 2,иначе са много полезни рибета,заслужава си да ги имаш.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs22.postimg.org%2Fmac34rft9%2Fphotocat5.jpg&hash=360a4daf14830905da8b7981cd428ee276c00958

Amev

Цитат на: VDO - 18.01.2016 22:13
Отосите ми се струва ,че по принцип са си капризни риби откъм приспособяване,и при чен се случи така ,от 5 оцеляха 2,иначе са много полезни рибета,заслужава си да ги имаш.
Точно тва си говорихме на л.с. и при мен 2 си заминаха без видими причини ,а едно има няма ден след пускането като от найлона направо в аквариума ;)

kojuharov

Цитат на: Amev - 18.01.2016 22:14
Точно тва си говорихме на л.с. и при мен 2 си заминаха без видими причини ,а едно има няма ден след пускането като от найлона направо в аквариума ;)

Ще си взема още два, но като намеря. Предната Събота имаше само на една сергия на животинския, но цената не ми хареса и затова взех само два. Само да намеря на по-поносима цена, че 4 лв. бяха на пазара, а по магазините вървят по 6 лв.

vasil dimitrov

тук са по 4лв и 50ст. около 3см големина.

Amev

При нас в едно малко магазинче (единственото) са по 3 лв ;)

kojuharov

Ще гледам и ще търся. Не, че цената е много голяма за 2 броя, ама 6 лв. си е по две.

vasil dimitrov

и аз уморих от 5бр четири.направо ги изсипах без да ги климатизирам.

kojuharov

Добър вечер колеги !

Имам няколко нови попълнения, благодарение на Amev ! За сължеление, не можах да сложа нищо зад камъка, ще измия още пясък, за да насипя там и ще стане на по-късен етап :)

Ето ги насъдени, както и един обидател :)

Може ли да помоля, модератор да ми сложи снимката на аквариума в този пост, като снимка на темата. Предварително благодаря !

kojuharov

Здравейте,

при мен има развитие, тия дни ще кастря зарзавата. :)

kojuharov

Здравейте,

вече шкафа е завършен, добавям едно пповърхностно скимерче на Eheim (Skim 350).

jabeto

Добре е станал шкафа.На мен лично този камък нещо не ми се връзва.Няма ли да е по-добре с няколко различни по големина обли камъни или някое масивно парче корен.

kojuharov

Здравейте,

Сменям концепцията и минавам на LED прожектори.

Взел съм два по 50W на 6000K с 100 градуса разпръскване. Ще стоят на 18 см над водата първоначално, а с времето ще регулирам разстоянието.

Sent from my iPad using Tapatalk

Percho

Ооохоо брат

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

kojuharov

ето и завършеният вариант. Осветяването е добро, а времето ще си покаже как трябва да се регулира разстоянието м/у повърхостта и самите прожектори.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Similar topics (5)

54706

Започната от joko

Публикации: 18
Прегледи: 8053

14461

Започната от spetsa

Публикации: 30
Прегледи: 9901

26509

Публикации: 43