• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.07.2025 17:30

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

аквариумът на Divane

Започната от Divane, 18.01.2009 17:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

yanki1

10.02.2009 11:52 #75 Last Edit: 10.02.2009 12:08 by yanki1
Цитат на: Borgot - 10.02.2009 03:20
Yanki1 съгласен съм, ако искаш холандски тип аквариум. 
Аз имам предвид само бързо растящите стеблени растения,които се садят поради нам известни причини и допринасят за развитието на благоприятните процеси,които протичат в новосъздаденият аквариум. Какво общо има това с "Холандският аквариум". След стабилизиране, което е свързано и с определено време нищо не ни пречи да оставим дори и само един вид. Все пак според нашето желание какъвто и вид растителен аквариум  искаме да създадем Raven го е загатнал кратко и ясно.Цитат "При чисто нови аквариуми това е правилният начин"

Хайде сега да прочетем и твоето становище. :-)
526 литра

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi30.tinypic.com%2Fj0zlgl.jpg&hash=ae7ab03435ad73c6eca1b105b7531f3b048f7b50

Borgot

Приятелю,  казах Холандски защото ако опиташ да правиш Акваскеип тип Амано не ти трябват 1оо вида бързорастящи а наблягаш  на хардскеипа, А процесите в аквариума са относителни за всеки аквариум. Доколкото разбрах Divane се опитва да прави акваскеип. Може и да бъркам, а най малко искам да споря с които и да е по този въпрос. Имам си собствено мнение изградено от собствен опит, не само от книжките които са много полезни в някои ситуаций :)

yanki1

Цитат на: Borgot - 10.02.2009 13:54
....... Имам си собствено мнение изградено от собствен опит, не само от книжките които са много полезни в някои ситуаций :)

Ъ !? *dontknow*
Хайде да не се отклоняваме повече от същността на темата, защото не е етично.
526 литра

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi30.tinypic.com%2Fj0zlgl.jpg&hash=ae7ab03435ad73c6eca1b105b7531f3b048f7b50

botzi

Хубав аквариум ще се заформи тука май .............. определено има потенциал ........... Незнам какво си му планувала за в бъдеще, ама ми се струва че тези растения са малко големички за аквариума ти. Може би трябва да замениш тези от задния план(особено хигрофилата ) с нещо по-дребнолистно. Иначе каманите са ок, и тази глосостигма отпред обикновено не дава добър резултат, а и трудно се поддържа, по-добре пробвай с хемеантус. Мислила ли си за мъхове ?

Divane

тези отзад са временно..все пак аквариума е сравнително пресен  ;-) въпреки,че усещам как ще ми е жал после да ги разкарам :-D
за мъхове не съм мислила ..още  :-)

Divane

последна редакция...за сега  :-D

Лора

Перфектно!
Представям си го след още един месец. Ще бъде истихска джунгла. *DRINK*

Незнам колко снимки съм събрала на твоя аквариум, но вече ми е трудно да избера, коя да сложа на работния плот.
В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Divane

е..аз лично си имам забележки,ама...за момента става аквариумчето  ;-)

като направя третия ще попреместя туй-онуй :-D

FHM

Като се загледам и ми се вижда нещо като аура около някой от растенията . *CRAZY*

discus

Цитат на: Divane - 03.03.2009 20:54
е..аз лично си имам забележки,ама...за момента става аквариумчето  ;-)

като направя третия ще попреместя туй-онуй :-D

Като започнеш от хелерите  :-P

Divane

хахахаха тия хелери само ви вадят очите начи! не ,че и аз не искам да ги попреместя,ама..ще настане война вкъщи..щото  " виж как придават цвят на аквариума и колко са красиви!Няма да ги пипаш!!!"  *CRAZY* :-D

SlickIz0

Кажи че е за добро..  *ROFL*

Divane

Цитат на: FHM - 03.03.2009 20:57
Като се загледам и ми се вижда нещо като аура около някой от растенията . *CRAZY*

това е отражението им в стъклото :-Dспоко,не е в твоя телевизор ! ;-) :-D

denbosch

Браво,харесва ми развитието! *privet* Най-искрено благородно ти завиждам!

SkyNer

Цитат на: FHM - 03.03.2009 20:57

Това е от добрата работа с Пфото Сшоп.  *ROFL*
Прохождащия

Similar topics (5)

14461

Започната от spetsa

Публикации: 30
Прегледи: 10043

26509

Публикации: 43
Прегледи: 18134

49289

Започната от giensko