• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

20.07.2025 07:47

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариумът на change: растения и дискуси !

Започната от change, 09.09.2012 12:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

tomatomov197

Засега е страхотен , но аз сериозно мисля , че ще се прецака с дискуси .  Защо не сложиш нещо по-дребно , по-студенолюбиво и по-малко цапащо ?:)
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

JEM

Много див и едни хубави скаларии вътре,картината ще бъде напълно завършена *DRINK*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fprikachi.com%2Fimages%2F852%2F6799852C.jpg&hash=f2353be992cf54bc4f05d0515acf68d5dedde1e7

evgeni200

buchkata

cantiga

Страхотен е.  *THUMBS UP* Сега наистина и ако преосмислиш слагането на дискуси, цена няма да имаш.  *JOKINGLY*
Поздрав!
Светослав

change

Цитат на: cantiga - 12.01.2013 23:24
Страхотен е.  *THUMBS UP* Сега наистина и ако преосмислиш слагането на дискуси, цена няма да имаш.  *JOKINGLY*

Радвам се много, че ви харесва  :-)
Без дискусите се губи смисъла на всичко с този аквариум. Размерите, техниката и всички растения са подбрани с тази цел.
Ако се скапе заради тези риби тогава ще ги махна и ще направя съвсем различен аквариум. Сега е ограничен много и изобщо
не е това, което би ми харесвало за растителен аквариум само с малко пасажни рибки. Имам друг аквариум(в него държа дискусите в момента),
който е с подходящи размери и оборудване за акваскейп. Когато прехвърля рибите в този, който им подготвям, ще се захвана
с акваскейпа, който ще е в аквариум от клиървижън с размери 100х50х45височина със осветление 6х30 вата специално създадени за отглеждане
на растения лампи на денерле и рефлектори на същата фирма, аквасойл и добра филтрация. В новия вече няма да съм ограничен от
високи температури, органика и неподходящи растения. Надявам се с него да постигна нещо, което наистина ще ви хареса  :-)

Колкото повече Мечо Пух гледал, толкова повече Прасчо го нямало...

change

grigor nakov

нещо не виждам аквариумните рибки,кога ще ги слагаш и какви ще бъдат?

change

Сега на видео много добре се вижда колко много още има да се чака преди да пусна повече риби. Аз обичам много гъсто, а всичко(особено отпред) е много рядко още.
Не пускам дискусите, защото когато ги пусна мисля да забавя аквата. Ще понамаля светлината, торенето и подаването на СО2, за да се занимавам по-малко.
Затова още не пускам тези прословути риби, че докато ги няма ще си го развия по-бързо.

manyg

Готините още в бебешките си години се личат :)
Ще порасне, ще му се сгъсти косичката :)

*privet* ти свалям ;)

Peza

Чудесно върви аквариум, браво! Аз друго обаче искам да те питам. Клиър вижън, има ли разлика сега като си с него в изгледа към аквата или разликата е неосезаема вече като е пълен с вода?
Кеф цена няма! ... луд умора също ...!

change

Цитат на: Peza - 14.01.2013 18:40
Чудесно върви аквариум, браво! Аз друго обаче искам да те питам. Клиър вижън, има ли разлика сега като си с него в изгледа към аквата или разликата е неосезаема вече като е пълен с вода?

Без аквариум от обикновено стъкло до този просто няма как да сравня. Предполагам има някаква минимална разлика, но едва ли ще е значителна.

change

Ето съдбата на стария ми аквариум.
Може да има доста водорасли, но затова пък скалариите хвърлят хайвер, който не могат да опазят от наглите неони  :-)

change

Ето как бавно напредваме

Similar topics (5)

12824

Започната от Borgot

Публикации: 26
Прегледи: 10281

22373

Започната от Despot

Публикации: 30
Прегледи: 13766

43688

Публикации: 29
Прегледи: 6221