• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

10.10.2025 01:59

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариума на Миро

Започната от M14iro, 08.10.2012 20:28

« назад - напред »

M14iro и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Lightning_boy

Растението е перфектно!  *THUMBS UP*

Нищо странно няма и мен ме кефи много. Бая туфа е станало като гледам :Д
Подаваш ли му нещо или по инерция се движи?
Вади си вода от новия кладенец, но не плюй в стария.

M14iro

Цитат на: _Kirilov - 30.09.2025 11:01Много е чисто - в смисъл в езерата все съм виждал водорасли в не малки количества, при теб няма и помен.
Покрай мен има 5 езера, на 4 съм  ходил... Две са чисти , другите две си имат яко зелени хишковидни или космовидни водорасли и някакви други водорасли по растенията. 

M14iro

Цитат на: Lightning_boy - 30.09.2025 11:07Растението е перфектно!  *THUMBS UP*

Нищо странно няма и мен ме кефи много. Бая туфа е станало като гледам :Д
Подаваш ли му нещо или по инерция се движи?
Като ги гледам в езерата какви хубави туфи стават и ми пълниха душата...
Да. Цо2, макро и микро торове

Buhoff

Аз последният път като бях на риболов им се чудех на едни растения във реката дали да не си набера малко и да пробвам. Така и не взех, и сега ме е яд.
https://i.postimg.cc/XNPVMbYh/IMG-20250928-115925.jpgtest hotkeys online
Другия път няма да се чудя.

M14iro

ЦитатАз последният път като бях на риболов им се чудех на едни растения във реката дали да не си набера малко и да пробвам. Така и не взех, и сега ме е яд.
Пробвай.
Аз имах и някакъв вид червени растения- вървяха си , но стават над 2м. високи и в аквариума станаха доста дълги и правеха 'сянка' на останалите растения  и ги махнах .Може да ги видиш от снимката на аквариума . *privet*   

mushroom

Затиснал ли си го с нещо? По принцип роголистника е плаващо растение.
Аз също бях гепил от едно езеро и беше огромен... имам предвид листата(ако мога така да се изразя). Обаче всички други, които израстнаха след това бяха доста по-малки. Може би има значение от обема на локвата. ( - :
"We Do Not Inherit the Earth from Our Ancestors; We Borrow It from Our Children."

M14iro

Вчера в 22:30 #141 Last Edit: Днес в 01:44 by M14iro
Използвам такива  вакумни гумички, но по големи и ги  заравям в пясъка до токова , че  растението да остава от горе.По принцип не е плаващо, в естествената му среда в основата е заровена в тинята . И при мен леко изтъняха... Не мисля , че е от обема, по вероятно да е от  хранителните вещества, а също така иска и силна светлина

Similar topics (5)

26165

Публикации: 7
Прегледи: 4975

45185

Започната от petar99

Публикации: 11
Прегледи: 5033

8630

Публикации: 39
Прегледи: 28341

20653