• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

28.06.2025 02:26

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Аквариума на hunter

Започната от hunter, 07.05.2013 21:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

neo5

Добра аква е станала колега  *DRINK* :-)
Не се опитвай да огънеш лъжицата.Това е невъзможно.
Опитай се просто да осъзнаеш истината.
- Коя истина? - Че няма лъжица.
The Matrix

niky

hunter

Благодаря ви колеги, има какво още да се желае  :-)

Marto99_mz

hunter

hunter

Днес подстригах малко понеже ще пращам на колега. Ето резултата *DRINK*

yanev90

Много е добре! Само ми се губи нещо паричката сред всички тези зелени растения. Аз бих я сложил в ляво пред червените растения, а алтернарата на нейно място. А може и просто от снимката така да ми се струва. А не си ли мислил да сложиш някой пасаж от ембер тетри?

ПС: Явно е от снимката, защото на по-старите ти снимки се вижда добре паричката.

hunter

Мисля за леко по голям аквариум и някакви такива риби, че тези неони много ми гонят скаридите. Даже и си похапват и ме дразнят вече  ]:->

hunter

Не че има много за показване но подрязах при седмичната смяна и ето го  *DRINK*

pqko

Задобряваш,време ти е за един голям. :-D

hunter

Цитат на: pqko - 08.08.2014 21:11
Задобряваш,време ти е за един голям. :-D
Благодаря  :-[ Имам проблем с мястото иначе и на мен ми се ще нещо голямо но  :duvar:  *DRINK*

pqko

Е айде при добро желание поне един 200,250 литров ще го сместиш някъде.Ще чакам да видя новият аквариум ;-)

hunter

08.08.2014 21:46 #237 Last Edit: 09.08.2014 20:16 by hunter
Цитат на: pqko - 08.08.2014 21:34
Е айде при добро желание поне един 200,250 литров ще го сместиш някъде.Ще чакам да видя новият аквариум ;-)
Да си призная нямам място за 100л. а за 200л. е мисията невъзможна. Но за един 70-80 по ще го сместя, което не знам кога ще стане.

Публикациите са слети: 09.08.2014г 10:10ч

Няколко пъти подред като слизам при надводното творение все забравям да взема телефона и да снимам. Но днес не беше така и ето няколко снимки на стария 20л надводен.

Значи съм го оставил на самотек сам да се оправя със себе си  :-D Единственото което правя е веднъж на седмица две да сменя 0,500л вода със стара от аквариума. Няма филтри милтри и тн.  *DRINK*

Публикациите са слети: 09.08.2014 20:16

И малко наситих червеното в центъра  8-)

killiman

Имаше някъде риболовни теми, но така или иначе - не ги открих. Отварям нова.

Колеги, следващата седмица имам на разположение 3-4 дни, в които ще се отдам на риболов. Ще ми се да пробвам яз. Жребчево, но откъм стената, там, където Тунджа излиза от язовира. Гледах разни карти, но не мога да се ориентирам добре. Най-близкото село до стената е с. Баня. Как е пътя от селото към язовира? Има ли някакви забрани за риболов от стената или околностите и? Въобще всякаква информация, касаеща частния ми случай е добре дошла.

hunter

Отдавна не съм качвал снимки. Ето надводното не, че има промяна но все пак

Анубиаса си расте безпроблемно

Както и всичко друго

Исках да го пусна в раздел Пазар но ми изписа, че не мога да имам повече от 2 теми. А на мене ми е актуална само темата за полянката, ще помоля модераторите да изтрият другите ми обяви. Аз сега ще прегледам да видя какви имам и евентуално ако мога да ги заключа. Ето и една снимка на аквата изгледа е отгоре

Similar topics (5)

31563

Публикации: 6
Прегледи: 2323

48978

Започната от bereta

Публикации: 24
Прегледи: 10143

9503

Започната от sloncho

Публикации: 7
Прегледи: 3666