• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 18:15

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Как да правим онлайн поръчки на SERA продукти?

Започната от d256h, 18.11.2016 10:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

d256h

Моля SERA да направи кратко представяне на начина за онлайн поръчка за даден продукт.
Официален електронен магазин за България или ако има няколко магазини на основни дистрибутори. Преди време основен търговец беше МиаЗоо, после започна внос от Румъния, други колеги вкарват от Германия и Австрия. Вероятно е необходимо да се сложи малко ред и поне формално да се знае, кой е официалния канал за доставки в България
Още, ... ще бъде добре в тази тема да се споделя и опита на колеги използвали техника или препарати на SERA. Не говоря за представяне на продукти, което вече се прави добре от потребитела SERA, а за други колеги, от гледна точка на потребители.

Създавам темата, защото информация има много, но е разхвърляна и трудно се намира..

SERA

Здравейте,
Първо се извинявам за късния отговор!

Няма официален онлайн магазин за търговия на дребно с продукти на SERA, а всеки онлайн зоомагазин може да предлага продуктите им. Онлайн зоомагазините, които предлагат продукти на SERA са много и лесно могат да бъдат намерени в мрежата. Всеки онлайн магазин има различни начини за поръчка, както и различни условия за доставка и заплащане.

Официалния вносител на SERA за България е Миазоо ООД. Не е имало внос на продукти на SERA от Румъния или други страни, освен ако не става дума за т.нар. "куфърна" търговия.

Темата остава отворена и ще сме благодарни, ако някой иска да сподели мнение за продажбите и отзиви за храни, препарати и други продукти на SERA.

Ако вие сте търговец на едро и искате да получите повече информация за условията на работа с Миазоо, моля свържете се с нас на sales@miazoo.com.

Поздрави
Тодор Христов


d256h

Благодаря за отговора. Дълго не съм имал връзка с Миазоо, посещавал съм хладилните складове в комплекса "Плодекс" зад ПЖИ, преди десетки години, там имаше всичко на SERA. Със задоволство видях, че и самите SERA са обновили сайта си и имат прекрасно направен български интерфейс.
Разбрах схемата на поръчките, благодаря!