• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
17.06.2024 21:11

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

INTERZOO 2006

Започната от SERA, 01.06.2006 03:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

SERA

Панаирния център в Нюрнберг-Германия за 29-ти път бе домакин на най-голямото Световно изложение на индустрията за домашни любимци. На всеки две години върху площ от 40 000 кв.м. тук се представят най новите продукти за котки, кучета, пойни и декоративни птици, животните в градината, влечуги, акваристика, дребни животни и гризачи, както и други продукти свързани с домашните любимци и градината.
Новото тази година е представяне на градинарството, като част от стремежа на собствениците да отглеждат животните в условия максимално близки до естествената им среда.  ,,Ние считаме, че има добри възможности за съчетаване на двата свята на растенията и домашните любимци, защото много притежатели на градини обичат животните и много собственици на домашни любимци имат градини." – казва Клаус Ойхснер – председател на   германската Търговско-промишлена асоциация за домашни любимци ZZF ( официален спонсор на панаира ).
От 11 до 14.05.2006 г. тук представят най новите си продукти 1100 изложители от 47 държави. От тях 16.5 % заема акваристиката.  
За повече информация   може  да посетите //www.interzoo.com

Панаирният център

Щанда на Sera

Щанда на Sera

Ново поколение филтри и помпи за градинско езеро

Терариум в щанда на Sera

Нюрнберг