• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.03.2024 16:52

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Поздравления за организаторите!

Започната от Boby_, 26.12.2005 16:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Boby_

Завърши и този конкурс. С повечко емоции, с някои скандали, но което е по-важно - с много нови участници и с много по-високо ниво от предишния.
В залисията покрай победители, победени и коментари обаче пак пропуснахме да поздравим организаторите в лицето на Igi, dido и Niky.
Въпреки учудващия му инат и нежелание да признае някои явни недостатъци на защитаваната от него система за гласуване, dido свърши страхотна работа с отразяването на конкурса, с обработката на резултатите и пускането им не само навреме, а дори по-рано от обявения предварително срок.  :wink:
Igi отново свърши съвестно и тихо своята работа, без да търси награда и заслужава много повече от това кратичко споменаване.  :wink:
Niky пък заслужава поздравления за целия форум, за намирането на хост, за това, че имаме къде да си говорим за акваристика и че сайтът и форумът постепенно се превръщат в основно средище на хората от цяла България, запалени по това хоби.  :wink:
Замалко да пропусна GeorgeR, който се бори на тихия фронт - за съжаление почти не се обажда във форума, но и на него дължим поне една почерпка! :wink:

Благодаря на всички "замесени" в организацията на конкурса!

Deep

Няма какво да се добави към думите на Боби. Чудесен конкурс и отлична организация. Жалко, че не гласувах /защото не можех/ и че не участвах. За следващия конкурс обаче ще съм на линия  :lol:

Dimitar

:bravo  Мисля, че всички им дължим поне по едно "Благодаря" и "Браво"...
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg92.imageshack.us%2Fimg92%2F9615%2Faqaru20060809183411nn1.th.jpg&hash=b70347d06619c6977ec4f558c7cd8e0b32b58d46

aquamalawi


Stas

Да, наистина, това приятно събитие, за което говорим от половин година вече приключи. Подкрепям Boby_ и смятам, че четримата изброени организатори заслужават сериозна похвала! Подочух, че следващия конкурс ще бъде с on-line форми за участие, благодарение на GeorgeR.

По отношение на участниците: наистина има сериозен прогрес, както и увеличен брой такива. Това е показателно, че нещата вървят напред. С голямо неудовлетворение искам да отбележа, обаче, че отново си припомних в коя държава живея и какво значи приказката "Хубава работа, но българска!". Имам предвид, че скоро едва ли ще се отървем от безскрупулни недобросъвестни "колеги"-акваристи, които са способни да опорочат и най-красивата идея. Въпреки тях конкурсът беше стойностен и полезен за повечето от нас.

Благодаря, Niky, Igi, Dido, GeorgeR!

Violeta

И аз се присъединявам към изказалите се дотук.
Както отбелязах вчера в една друга тема организаторите заслужават адмирации за добрата организация и експедитивност.
Благодарим :D
Колкото повече, толкова повече.     Мечо Пух

Тони

Браво :bravo   :bow
Благодаря!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg293.imageshack.us%2Fimg293%2F4525%2Fdsc01245editedzg1.jpg&hash=2c575e6a505c8a44fc649f5cdac35d60b1303f00Тука ред нема, ама требва да се спазва!

cihlidi_fan

Браво браво! Наистина се справихте чудесно, благодарение на вашата добра воля, може би нямаше да има кой друг да се заеме с тази отговорна работа! Браво!  :bravo  :bravo  :bg
220л. Танганайка
17 Tropheus sp."Red" Chimba, 10 Cyprichromis leptosoma "Utinta"
3 Telmatochromis vitattus, 3 lamprologus ocellatus

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fimg151.imageshack.us%2Fimg151%2F8813%2Flogocopy&hash=b4ea5442a8466f141a31ed7c3c139d77bd107786

miTko

Ето ме и мен!Кой празнувал - празнувал, я да видим какво става тук!? :lol:
Присъединявам се към казаното от колегите, конкурсът е успешен! Поздравления за участващите и организаторите, и спонсорите разбира се! :D
Разни мои АКВАРИУМИ 

Vojda

Да,подкрепям казаното до тук.Евала на хората.

Longanlon

Хора, не знам дали осъзнавате, но това което правим е безпрецедентно в българската акваристика! Ние поставихме началото на едно стабилно акваристично общество от хора от цялата страна, започнахме създаването на най-голямата база данни за акваристиката на български език и непрекъснато я увеличаваме благодарение на общите усилия, започнахме и продължихме традицията на интернет конкурсите според както си требе и даже надминахме много западни акваристични сайтове с конкурс с цели 4 категории (и съвсем не малко участници във всяка)... Цяло дружество създадохме, ако и да е неформално - дружество с цели, дейност и активни членове.

Нека се поздравим с всички тия неща в края на конкурса и в навечерието на новата година и да си пожелаем най-важното: да останем приятели във всякакви ситуации!
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Ffeeds.feedburner.com%2FLonganlon.2.gif&hash=89a29c11af8a650ec7ddb49df6bd62ce3a6f8f5b

radika

За мен конкурса беше наистина много полезен! Макар че разгледах  аквариумите и гласувах само за един ден, (поради служебни и лични ангажименти) съм много доволна, че въобще го имаше този конкурс за да знаем как се "правят пътеките" и да се равняваме по по-добрите!
Благодарности и адмирации!