• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.07.2025 04:23

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

мнение за вътрешен филтър

Започната от pavlin, 29.02.2012 00:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

pavlin

zambo

Какво точно те интересува ?
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

stanislav89

Братовчед ми има такъв, беше си го взел преди около година може и повече ,не мога да ти кажа точно но за сега нее имал проблем с него.
: 28.02.2012г 22:10ч
Все пак от този саит има и гаранция. Ако има проблеми ще го сменят.

pavlin

за гаранцията е ясно пазарил съм от сайта. Преди няколко дни имах проблем с един вътрешен филтър и сега се налага да купя нов. Та идеята ми е дали този модел би се справил със 124 литра, два Labidochromis caeruleus, 4 Kribensis - Pelvicachromis pulcher, 1 Botia Striata и 1 Chromobotia (Botia) macracantha. Малко растения/ анубиас, валиснерия, криптокорина/.
По параметрите които му дават би трябвало да се справи, но мисълта ми беше, ако някой го е ползвал да сподели.

trupai

Аз имам такъв в 300 литров аквариум,подпомага канистър 1400л/ч. Работи безотказно вече повече от година. Дебита е доста добър, абсолютно безшумен, а и се продава с гъбите и керамика. Недостатък е,че е доста голям и заема място в аквариума, но  за тези пари си е добра инвестиция.
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

pavlin

Благодаря за споделеното от колегите.

totishish

Но все пак е малко малък за 124л. не че няма да чисти но ще му е по-трудно виж за филтър с по голям дебит по-добре ще е

pavlin

За сега се справя, е наистина щеше да е по добре да  е с по-голям дебит, но и цената е фактор все пак. Но той и аквариума нямаше да е 124 литра ако на стария/90литра/ не се беше появил теч и се наложи да слезе в гаража.

Similar topics (5)

54724

Започната от goolf5

Публикации: 8
Прегледи: 5232

40092

Започната от pirin27

Публикации: 6
Прегледи: 7457

24125

Публикации: 6
Прегледи: 6060