Много ми цапа водата тая манджа . Рецептата е 1/2 кг. рибено филе , 1 пакет ролца от раци , 3 добре сварени яйца , натриев глутамат , оцветител в червено , храна за рибки на Тропикал Ред анд Грйин , 2 скилидки чесън и желатин. Всичко това е направено на кайма с пасатор , освен желатина . Сложих малко от храната преди да я смеся със желатина и водата стана доста мръсна . В момента чакам сместта да се втвърди и да е уж напълно готова . Та въпроса ми е ,дали след като се стегне със желатина и престои 1 ден във фризера , ще цапа ли водата пак ?
Пак ще я цапа.
Поне при мен е така.
Цапа.Цапа и то много.В последната която бърках сложих по 8 пакета желатин на килограм и пак разпрашава.Но пък ще се избият за нея. *DRINK*
Сменяй водата често. Цапа доста повече от сухата храна, но си заслужава :)