• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

21.06.2025 11:02

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Крибензиси си ядат хайвера

Започната от beta61, 13.02.2012 10:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

beta61

13.02.2012 10:35 Last Edit: 15.02.2012 10:39 by Георги
Здравейте колеги!Имам двойка крибензиси аквариума им е 50 л имат грунд глинено гърне температура 27 градуса разнообразна храна за трети път хвърлят хайвер и го изяждат.Някой имал ли е подобен проблем?

DJER

Или не е добра водата или не го опложда мъжкия а и някои са си такива. Ако има конкуренция в аквариума се засилва инстинкта им ;-).

Чакъров

Сигурен ли си , че го изяждат , а не го местят

beta61

Извадих гърнето вътре няма нищо.Осветих го с прожектор за да съм сигурен.Имал съм досега над 20 чифта крибензиси.Такова чудо за 1-ви път ми се случва.

teodorcho

Аз до колкото знам, когато се стресират поради някаква причина изяждат хайвера или пък може и водата да не й харесва.  :-)

Чакъров

По време на размножителния период - аз гледах в стаята където е аквариума да няма много движение и даже да има загъвах аквариума с една кърпа.
При мен се получи веднъж , но в моя случай с американци и от тогава загъвам аквариума

цеци

Здравейте имам проблем с моите крибензиси.Имат малки от около 1 месец грижат се добре за тях ,но от няколко дни мъжкият му стана нещо и започна да бие женската.Постоянно я гони и не и дава да се храни,не знам какво да направя. Ако можете да ми помогнете ще ви бъда много благодарен.

Similar topics (5)

32652

Публикации: 4
Прегледи: 2842

38091

Публикации: 6
Прегледи: 2893

26581

Публикации: 0
Прегледи: 2324

33203

Публикации: 18