• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

19.07.2025 14:19

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Родиха се рибките ми :)))))))))

Започната от qvo, 13.07.2011 15:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравков

Цитат на: ivailo666 - 13.07.2011 17:02
Кажи няколко че температурата на аквариума ми е 29 ?
Аз опитвам с лед, но няма кой знае какъв ефект, най-добре е с вентилатор от компютър но има един недостатък, испарява много водата. http://aquariumbg.com/statii.php?statia=75

ivailo666

Здравков

Цитат на: ivailo666 - 13.07.2011 17:16
Други идеи имаш ли?
Имам, ако ти се дават пари за готови охладители за аквариум. Според мен най-добре ако имаш климатик в стаята да подържаш температурата на стаята, така и аквариумите ще са добре.

ivailo666

В тази стая точно нямам но не ми се мести в другата.
А нещо може ли да се направи например винтилаторче но не от компютър а от нещо друго правил ли си ако си правил как става?

Rainbow sid

Спри да се притесняваш толкова за температурата.От години имам по няколко аквариума с различни риби,и всяко лято си подминава 30 градуса.Страшно е за златните,но и те се адаптират към околната среда.
http://rainbowzoo.alle.bg/            Зоомагазин "Рейнбоу"

qvo

моля не спамете!!!                       администратори моля  *lock темата

Здравков

Цитат на: ivailo666 - 13.07.2011 18:17
В тази стая точно нямам но не ми се мести в другата.
А нещо може ли да се направи например винтилаторче но не от компютър а от нещо друго правил ли си ако си правил как става?
Колега ако искаш ще си пишем на лични, че колегата Яво нещо се гневи че му спамим темата.  *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Caxapa

Всеки абсурд си има изключения и явно така е и при теб. Но има вероятност да не са читави термометрите ти и да не отчитат правилно. А кто прибавим и факта, че имат неточност с + - 2 градуса си е направо шок за начинаещи. Истината е една. Ако са точни термометрите си ти трябват нагреватели с термореле които ще ти потдържат желаната температура.
Всяка реплика относно понижаването на температурата в аквариумите  е нежелателна в темата на колегата и ще бъде автоматично изтривана! Моля спазвайте приличието и давайте съвети по конкретните въпроси които задава всеки питащ.всичко останало се счита за спам.
Благодаря за разбирането!  От модераторския екип Сахара:

qvo

Цитат на: Caxapa - 14.07.2011 09:24
Всеки абсурд си има изключения и явно така е и при теб. Но има вероятност да не са читави термометрите ти и да не отчитат правилно. А кто прибавим и факта, че имат неточност с + - 2 градуса си е направо шок за начинаещи. Истината е една. Ако са точни термометрите си ти трябват нагреватели с термореле които ще ти потдържат желаната температура.
Всяка реплика относно понижаването на температурата в аквариумите  е нежелателна в темата на колегата и ще бъде автоматично изтривана! Моля спазвайте приличието и давайте съвети по конкретните въпроси които задава всеки питащ.всичко останало се счита за спам.
Благодаря за разбирането!  От модераторския екип Сахара:

НЯМАМ ПАРИ НА ЗА НАГРЕВАТЕЛ

bicho1976

Ще ти подаря ,но няма терморегулатор.

qvo

Цитат на: bicho1976 - 14.07.2011 10:00
Ще ти подаря ,но няма терморегулатор.
o много благодаря гледам че си от разград :)

bicho1976

Само трябва да дойдеш да си го вземеш от нас.За колко литров аквариум ти трябва,да не стане чорбата.
0898808216

qvo

Цитат на: bicho1976 - 14.07.2011 11:11
Само трябва да дойдеш да си го вземеш от нас.За колко литров аквариум ти трябва,да не стане чорбата.
0898808216
10 литров ти къде живееш ??

Similar topics (5)

3021

Започната от topspeed

Публикации: 5
Прегледи: 4306

52565

Публикации: 6
Прегледи: 2530

48455

Публикации: 17