• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

23.12.2024 10:16

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Велифера стои на едно място

Започната от svetlio359, 12.02.2011 20:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

svetlio359

Здравейте имам една женска и една мъжка велифера, имам проблем с мъжката велифера от както ми ги  подариха той стои на едно място и прави леки движения храни се но много малко и каточе ли не вижда нищо и обира само каквото му попадне в устата от повърхността.
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting

salamandar

Колега,така както гледам 2-та клипа,а аз ги прегледах поне по 3-ти и 2-та клипа и защо ми се струва че нещо с очите не е добре рибата?Да не казвам сляпа ама.......гледах други    Валифери обаче на тях си личат очите обаче при твойта немога да ги видя дали е от клипа или не,но ти споменаваш че имащ съмнения рибате дане вижда.

Vlado

Косциоза? ПХ?? Проводимост?
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fwww.aquael.pl%2F_images%2FBaner_main.jpg&hash=ce3a2e621ee2cdd4e8f4513fba0aad85bc52e813

Morphined

Цитат на: salamandar - 12.02.2011 22:23
Колега,така както гледам 2-та клипа,а аз ги прегледах поне по 3-ти и 2-та клипа и защо ми се струва че нещо с очите не е добре рибата?Да не казвам сляпа ама.......гледах други    Валифери обаче на тях си личат очите

Точно същото мислех да напиша. Странно,но изглежда сляпа. Чудно на какво се дължи. Може да е болест. Ако е сляпа няма шанс да оцелее :( Но на мен също така ми изглежда. Очите му такива ли са откакто ти го подариха или е имало някаква промяна ? 100% нещо не е наред с тях. Имам същите велифери,едните са албино,другите са като твоите - но такива очи нямат.

Опа,сега видях,че на втория клип има нещо като прозрачно и тънко бяло изпражнение висящо под корема на велиферата ти. Не се вижда много ясно,но ти трябва по-добре да знаеш - ако има такова... ъммм какво беше,май прехранване и то яко - и ще умре. По колко време на ден средно ядат рибите ти ?

svetlio359

Ами те от както ми я донесоха са такива светло оранжеви като тялото но не мислех че е от това  но сега като се замися сигурно това е причната

Similar topics (5)

56046

Публикации: 5
Прегледи: 2513

36063

Публикации: 5
Прегледи: 4884

50028

Публикации: 10
Прегледи: 4336

29642

Започната от usmy1