• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 18:45

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Опасности за здравето ни при наличие на аквариум!

Започната от XtasY, 05.11.2009 20:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

kapacitet

Според мен, няма никакви проблеми с лапането на маркуча. Само внимавай  де не засмукваш много.  :-[

ico

Аз пълня маркуча на мивката в банята, после единия край в аквариума, другия в тубата и... Не ми харесва вкуса на аквариумната вода и съм я отказал от години.  :-D
Кръщаваш го, а то във водата пикае...

Raven

А бе я не се втелясвайте   ;-)

Киселинната среда и антителата в стомаха и организма на човека с лекота се справят с малкото микроорганизми които навлизат в тялото ни при една две глътки аквариумна вода.
Въпреки че аквариумите ни са тропически, в тях отсъстват цели вериги насекомии други организми които да създават нездравословна среда- надали има опасност да хванем малария или амебна дизентерия.

Вижте ме мене- изгълтал съм огромни количества аквариумна вода за толкова години, пък съм си жив и здрав. :-D
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

mejdupraznika

Та дори и пишеш в форума. *thanks

ПС: Да Можем да прехванем синдрома "Този 300 литров аквариум вече ми се струва малък."  8-) *privet*

miTko

Аз пък за толкова години не съм гълтал аквариумна вода нито веднъж. Внимавам.
Разни мои АКВАРИУМИ 

yanki1

Беше много отдавна... :-D

Едно приятелско семейство остана да спи у нас.

По онова време все още  не бях така пленен от от въздействието на големите аквариуми/разполагах 150 литров/ и при всяка смяна на вода оставях от източената в бутилки, с които си  поливах аз цветята в къщи. :-D
Та след якото копунясване, настанихме въпросното семейство да спи в хола при акавриума.... :-D
През ноща моят приятел изпитал изведнъж неистова пиянска жажда и отпил  вода от първата бутилка понечила да се изпречи пред очите му... :-D

Сутринта когато се събудихме след фразата "добро утро" ме попита: А бре вашта питейна вода що е толкова горчива?!...чак толко много ли сме се напили, че ми е такъв вкуса?!?! *ROFL* *ROFL* *ROFL*

Аз се позамислих две- три секунди и му отговорих, че питейната вода си е наред, ама вместо от нея той пил тази от аквариума..... *ROFL* *ROFL*

Човека си е жив и здрав и до ден днешен.  Слава Богу!
Винаги, когато е на гости не пропускаме да се върнем назад в спомените с чудесно преживените емоции... *DRINK*и
526 литра

https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fi30.tinypic.com%2Fj0zlgl.jpg&hash=ae7ab03435ad73c6eca1b105b7531f3b048f7b50

Similar topics (5)

6042

Публикации: 11
Прегледи: 8272

2004

Започната от zariio

Публикации: 38
Прегледи: 20121

13374

Публикации: 17
Прегледи: 11654

13987