• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

30.07.2025 05:45

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Свет за вграждане на аквариум в бар

Започната от evgeni enduro, 04.02.2010 22:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

_777_

Лично аз не бих пуснал никави риби докато не завърша ремонта,но ти си човека който решава. ;-)Успех! *THUMBS UP*
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs18.postimg.org%2Frg38pb2jt%2F24_05_15.jpg&hash=6f97fcaa79676235e44de93c1abe16d6edfa3739

evgeni enduro

Цитат на: _777_ - 14.02.2010 00:21
Лично аз не бих пуснал никави риби докато не завърша ремонта,но ти си човека който решава. ;-)Успех! *THUMBS UP*

Прав си, но в края на месеца почва основен ремонт и на долният етаж- включително и къртене на стени. Ще живея в една стаичка,с гардероб, секция, техника, две легла и т.н. нямам място и за аквариума.Тоест рибите ще претърпят един ремонт, въпросът е в кой аквариум!?
По-лесно ще ми е обаче да са в малкия. Мога да го местя. Рибките ще оцелеят в това съм сигурен, но имам три чифта папагали. За тях се страхувам!

А и никога не съм имал аквариум с такива размери. Първо трябва да попрочета тук-там по нещичко и тогава ще го глася.
Филтрация, грунд, растения,осветление- всичко ми е чуждо. Хубавото  в цялата тая работа е, че поне набавих всичко необходимо!
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

vasso

Много е хубаво така. Като боядисаш и сложиш паркета може да слагаш и рибите. Иначе ми минава през ума едно нещо, което не знам дали е сериозно. Мислех и аз да слагам в хола аквариум между колона и стена и се сетих как при земетресение се клати и ако е плътно сложен до стените аквариумът може ли да се счупи?

evgeni enduro

Цитат на: vasso - 14.02.2010 03:00
Мислех и аз да слагам в хола аквариум между колона и стена и се сетих как при земетресение се клати и ако е плътно сложен до стените аквариумът може ли да се счупи?

Аз съм му оставил по 1см от двете страни. При това положение, ако стигнем до там, че да се спука от земетресение, вярвай аквариумът ще е последният проблем. Тогава и къщата ми ще е заминала!
Миналото лято, обаче имаше поредица от трусове при нас. Почти не се усещаха! На последното, когато видях как се плиска водата в езерото малко се стъписах. Та на този принцип ако се разплиска и водата в аквариума......ойде паркета!  :popcorn: 
А+
LZ1 DRZ

"Българийо, за тебе те умряха....", а тези след тях дори с това се подиграха! В днешно време няма идеали, има миражи - ни един от ония 240 не важи!

Similar topics (5)

32221

Публикации: 16
Прегледи: 11350

36130

Публикации: 5
Прегледи: 6634

35330

Публикации: 15
Прегледи: 8198

10245

Публикации: 6