• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

08.07.2025 07:09

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!

• Професионална поддръжка на аквариуми

Изпотяване на нагревателя

Започната от bay_milee, 17.02.2008 20:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

borislav

От трите ми нагревателя на Ехайм двата са с конденз от доста време ,единият дори ми го смениха гаранционно и пак се получи конденз , но няма никакви проблеми.
Снимки на аквариумите :                                                          
https://picasaweb.google.com/100568025807081987532/qzfXwC?authuser=0&feat=directlink

a__andreew

Oт трите ми нагревателя на Ехайм двата са с конденз от доста време ,единият дори ми го смениха гаранционно и пак се получи конденз , но няма никакви проблеми.

Колега , когато бъркаш вътре изклювай нагревателите. Според мен това не е конденз, а си вода вляза през уплътнението.

Sargon

Реших проблема и по двата начина хахаха :) след като го извадих и го оставих до прозореца да видя кво ще стане започна да се изпотява повече , което ме осъмни че си има бая вода вътре и понеже знам колко е стар сигурно 10 годинки си има.........и хвнаха тапата (ако така се казва горната част) и видях че така леко се мести и напънах леко и ..........се измъкна стъклото :)   *CRAZY* та определно си е оказало времето върху оплътненито та извадих оставих да се изсуши ,попих епроветката хахаа и сигурно след това ще го слобя но и си купих нов термометър (този ще остане да се доизсушава и след като си взема още един аквариум ще отиде на стария :)

: 01.02.2013г 17:05ч
И да :) вече ще изкл.каквъто и да е  бил награвател дори и новия :) снощи  изчетох основните препоръки за начинаещи рибовладелци хахаха (нищо че имам аквариум и рибоци от години.........)_ поне почнаха да ми просветат много неща хааха :)

Similar topics (4)

7966

Публикации: 3
Прегледи: 3303

15308

Публикации: 19
Прегледи: 10156

11242

Публикации: 3
Прегледи: 4578

22482

Публикации: 1