• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

18.07.2025 08:29

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Проблем с растенията

Започната от foreverfishforever, 16.12.2012 08:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

foreverfishforever

залавям се за работа тогава!  *DRINK*

djibarov

Цитат на: terier4o - 16.12.2012 12:39
Това, че ториш пускаш СО2 и имаш силно осветление не означава, че растенията ще растат с часове, пак ще искат време за да се развият.
Ако наистина преди да започнеш да ториш всичко е било наред, просто върни предишните условия , направи една смяна на водата 50% примерно,  изрежи изгнилите листа на растенията и не бързай . В аквариумите лошите неща се случват много бързо, а хубавите доста по- бавно .
Хареса ми, даже много това от териерчо! Особено последната част. А за автора на темата  - не то трябва на баир лозе. След като всичко е било добре - остави го така! Посред зима да се мъчиш да "интензифицираш" растенията си не е много добра идея.

foreverfishforever

Цитат на: djibarov - 16.12.2012 13:17
Хареса ми, даже много това от териерчо! Особено последната част. А за автора на темата  - не то трябва на баир лозе. След като всичко е било добре - остави го така! Посред зима да се мъчиш да "интензифицираш" растенията си не е много добра идея.

*THUMBS UP*
: 16.12.2012г 14:02ч
Речено-сторено игра малко ножицата и лек ъпдейт!  *DRINK*

foreverfishforever

Колеги, проблема с растенията е решен!  *DRINK* *BRAVO*

SS_Division

Цитат на: S_mo - 16.12.2012 09:38
Прочети тук http://aquariumbg.com/forum/index.php?action=articles&n=25
и няма смисъл за всеки въпрос да създаваш нова тема.
Колега много ти благодаря!

Sandro

И във крайна сметка не казахте от кой елемент идва проблема :). И при мен се получава по някои път този проблем и не мога да разбера от къде е. След време пак тръгнат растенията и по някое време пак става така.

Similar topics (5)

29058

Публикации: 9
Прегледи: 4387

59077

Публикации: 3
Прегледи: 4559

17221

Публикации: 3
Прегледи: 3306

44358

Публикации: 2