• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

26.07.2025 13:38

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Препоръчайте ми рибки?

Започната от sdavidov, 13.03.2009 16:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

onyxman

13.03.2009 20:26 #15 Last Edit: 13.03.2009 20:41 by onyxman
Цитат на: Divane - 13.03.2009 20:21
инфо - Гугъл  ;-)
Да бе.....как не се сетих.... :-[ :karamse:

Край! Навих се за тях.Някой да има такива сладури.... *privet*

sdavidov

Цитат на: zikzuk - 13.03.2009 17:18
Пиши и в тема - търси се или лафче, може би ще имаш повече успех!

Цитат на: Лора - 13.03.2009 20:04
Има ли смисъл от две еднакви теми?!
Аз я махнах!

Както виждаш колегата ми препоръча да пиша там. Можеше да изчакаш малко час два поне да ми отговорят там, след като там щях да имам повече отговори, и после да я изтриеш, или пък да изтриеш тази а да оставиш другата, след като там се чете повече. Но както и да е, ти си знаеш.

Иначе мерси много на всички, най много на Диването;)) Първите две ми харесват Microrasbora sp. "Galaxy и Microrasbora kubotai . Изглежда са доста рядък вид, и тука нямат намиране. Какъв вид са, цихлиди? Лабиринтови? Ако може да поръчам от теб мъжка и женска от едните и от другите, общо 4, ще ти пиша на ЛС да се доразберем.  Ако не, кажи от кой мога да ги поръчам. Сега ще потърся малко инфо за тях. А дали ще ядат Ichio*vit на Tropical, накакъв внос от Полша, маркова е,основна, с нея си хранех живородките и имам още от нея.

Лора

Я се запознай с правилата на форума първо и тогава ми дръж сметка на действията!!!
http://aquariumbg.com/forum/index.php/topic,6258.msg88676.html#msg88676

В началото на една връзка ти се струва, че всички мъже са смотани, само твоят - не! По късно разбираш, че всички мъже са смотани, но колкото твоя - никой!

Raven

sdavidov
Спазвай правилата на форума.

Мнение на модератор не се оспорва и коментира в публична тема.
Две или повече еднакви теми не се пускат едновременно.

zikzuk

Не давай противоречащи на правилата съвети на новопостъпили членове.
https://aquariumbg.com/contest/showthumb.php?picnum=48-3-8-140.1.JPG

Баннете всички! Администраторът ще познае Своите.

Divane

14.03.2009 18:54 #19 Last Edit: 14.03.2009 18:57 by Divane
Цитат на: sdavidov - 13.03.2009 21:12

Иначе мерси много на всички, най много на Диването;)) Първите две ми харесват Microrasbora sp. "Galaxy и Microrasbora kubotai . Изглежда са доста рядък вид, и тука нямат намиране. Какъв вид са, цихлиди? Лабиринтови? Ако може да поръчам от теб мъжка и женска от едните и от другите, общо 4, ще ти пиша на ЛС да се доразберем.  Ако не, кажи от кой мога да ги поръчам. Сега ще потърся малко инфо за тях. А дали ще ядат Ichio*vit на Tropical, накакъв внос от Полша, маркова е,основна, с нея си хранех живородките и имам още от нея.

Такааам..расборките са към род барбуси(поне така съм чела),но на някои места пише,че са към Шаранови. Те са стадни рибки и не може да живеят по една-две. Трябва да са си стадо от поне 10-ина минимум.Аз не ги развъждам - поръчвам си ги и си ги гледам в аквариумите ми  ;-)

zambo

Цитат на: Divane - 14.03.2009 18:54
Такааам..расборките са към род барбуси(поне така съм чела),но на някои места пише,че са към Шаранови. Те са стадни рибки и не може да живеят по една-две. Трябва да са си стадо от поне 10-ина минимум.Аз не ги развъждам - поръчвам си ги и си ги гледам в аквариумите ми  ;-)
Семейство Cyprinidae -  разборите и барбусите са от това семейство .
Анатоли
175л. Rainbow Fish
56 л. Red Cherry + Cambarellus montezumae 
42 л. Cambarellus montezumae

Mortikon

22л. може би ще ти стигнат за бета и 3-5 неона. Преди съм гледал неони и бета (26л.) и нямах проблеми. Само не трябва да имаш риби с големи, воалообразни плавници, защото бетата ще ги изръфа.
Успех! *privet*

nbetta

meshov

и аз съм за около 6 неонки и 1 мъжка бета crowntail.
In normal times, evil would be fought with good. But in times like these, well, it should be fought by another kind of evil.

Similar topics (5)

4618

Започната от russev

Публикации: 3
Прегледи: 5166

41288

Публикации: 9
Прегледи: 5657

32410

Започната от Vally

Публикации: 9
Прегледи: 9762