• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
16.06.2024 21:01

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Помощ Аквариума Протече

Започната от SkyNer, 10.10.2008 14:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

iek

Може да се направи рамка от винкел за поставка, която да легне върху печката, стига последната да не работи.

Stas

Ако палиш печката - гледай температурата да не надминава 28 градуса в аквариума.

SkyNer

14.10.2008 13:36 #17 Last Edit: 15.10.2008 23:11 by Stas
неме разбра явно аквариум 110 см печка 100см ама над печката слагам плоча от мрамор 115см на която е аквариума и питам дали няма да има проблем разминаване няма след като слова плочата ама тя не ляга цялата на печката  :-) сложна работа

ModEdit Stas: Айде да се опиташ да пишеш като в училище, може ли?
Дотогава няма да ти пускам постовете!
То бива, но такава пък небрежност вече ми идва много...
Прохождащия

mjoyy

Здравейте на всички, не бях влизал в този раздел скоро и чак сега видях тази тема, която пряко ме засяга. Въпросният аквариум беше мой. Мога да гарантирам, че до момента, в който колегата взе аквариума от вкъщи, нямаше никакъв проблем. Аквариумът е правен от майстор, който от доста години си изкарва хляба с това. Освен това е правил всичките ми аквариуми и досега не съм имал проблем. С това смятам, че въпросът за некачественото лепене отпада. Аз лично съм пълнил аквариумът до горе и така стоя у дома около 2 седмици. Ако имаше проблем, мисля, че щеше да се появи и при мен. След това аквариумът беше източен и стоя до момента, в който пича дойде да го вземе без дори да е докосван. Мен лично много ме е страх да не ми протече някой аквариум и не бих никога дал на някого аквариум който тече, особено като знам за какви литри говорим. Сега, не знам как е пренасян аквариумът и  какво е ставало, но после разбрах, че човекът го е сложил на някаква печка, предполагам акумулираща. Аз съм имал такава печка преди години, предполагам и повечето от вас са имали, и знам колко са нестабилни и колко са им криви ламарините. Освен това аквариумът стърчал извън печката. Вероятно  можете да си представите какво усукване може да се получи при това положение. Така че, смятам, че аз нямам никаква вина за това нещо. Все пак човек трябва да се подготви максимално, когато слага един такъв аквариум. Не мога да нося отговорност за това, че някои не е помислил преди да направи нещо. Съжалявам много, че се е получило така, много е неприятно, но не мисля, че вината трябва да се търси у мен.

SkyNer

аквариума вече е добре  :-)
Прохождащия

kratun

Аквариумът е добре. Явно проблемът не е бил в продавача. Заключвам темата и ако някой има основателна причина за да продължи, да ми се обади на ЛС.
,,Всичко, което съм искал е било — съгласие с моите желания, след конструктивна дискусия." - Уинстън Чърчил.

Similar topics (5)

11356

Публикации: 15
Прегледи: 6795

43030

Публикации: 1
Прегледи: 1519

7107

Публикации: 2
Прегледи: 3583

32993

Публикации: 1
Прегледи: 1583

13165

Публикации: 8
Прегледи: 3039