Мисля че мястото на темата не е тук,но нещо не мога да пиша в "Често задавани въпроси"
Та въпроса ми е свързан с варенето на корен.
Искам да ви попитам колко пъти трябва да го изварявам и по колко минути горе долу за да мога да го пусна в Аквариума.Може да звучи странно,но корена е от Зарзала.
П.С.Хареса ми, и казах да баща ми да го клъцне :-).
Корена може да го извариш само един път.Кисненето му е майката.
edit:Ето я темата.http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?topic=7993.msg107220#msg107220 (http://www.aquariumbg.com/forum/index.php?topic=7993.msg107220#msg107220)
Разбира се , че не можеш да се пишеш в "Често задавани въпроси", ако си забелязал форума е "Отговори на често задавани въпроси" ,което значи, че там са отговорите....
Там някъде има тема, в която е обяснено как се обработва корен.
С две думи е добре корена да се кисне продължително във вода , която се сменя от време на време . Ако корена се извари, процеса за обработка се съкращава , но пак трябва да се кисне до като спре да оцветява водата.