• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
27.04.2024 19:18

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

naka4y

Благодаря на колегата geko, за филтрите и за големия бонус към тях  *YAHOO*  *DRINK*

moonshine

благодаря на crxx. винаги е коректен и може да се разчита и при продажбите, и за съвет. радвам се, че има хора като него във форума.

mim777

Един голям + от мен эа Antuni. Иэключително коректен човек  *thanks

mackman

Един Голям "+"  за колегата Antuni, много точен и коректен човек. На скоро си купех от него рибки и съм много доволен. Рибките бяха на страхотна цена и имаше  и бонус.
Успех и продължявай все така колега Антон!!! *THUMBS UP*

mim777

Искам да благодаря много на колегата Terier4o за прекрасните растения, коректното му отношение и ценните съвети. Препоръчвам го на всички  *thanks   *THUMBS UP*

bismitev

Благодаря на Гриша- ник нейм 6ebeka за коректността и помощта която ми  оказва след закупуването на дискуси от него.  Евала на такива хора, защото май са все по голяма рядкост!

pepa

благодаря на buchkata за чудесните растения и за бонусите  *privet* *THUMBS UP*

pachoo

Един огромен пореден ПЛЮС за колегата wwladoo дори и да стане някакво недоразумение винаги може да се разчита на коректно отношение от негова страна! Нека има повече хора като него! Рибките са в перфектно качество (което е без съмнение)!

Nikiengi

Благодаря на danielm, момчето ми докара уговореното чак до нас!  *privet*

wwladoo

Цитат на: pachoo - 08.06.2012 14:54
Един огромен пореден ПЛЮС за колегата wwladoo дори и да стане някакво недоразумение винаги може да се разчита на коректно отношение от негова страна! Нека има повече хора като него! Рибките са в перфектно качество (което е без съмнение)!
Благодаря ти приятелю за поста винаги съм се стремял към това,помагал съм на много хора във този форум а не само в него--искам само прекрасните екземляри да ги снимаш след месец--добро гледане в което не се и съмнявам(става на въпрос за бети Халф муун), като им поотрастнат воалите,да им се накефим!!!!! *thanks :-) *DRINK*
човек се учи цял живот--АКВАВИКТОРИЯ-БГ--ПРОДАЖБА НА АКВАРИУМНИ РИБКИ,СКАРИДИ,ОХЛЮВИ,РАЦИ И РАСТЕНИЯ

manqka

Искам да изкажа Благодарности към jojo за филтъра ---  Чакъров за камъните и грунда и  wwladoo за рибите и артемията. Много коректни ХОРА който винаги са насреща да помогнат. Дано има повече такива като тях.  *privet* *DRINK* *thanks

Smurfff

Искам да благодаря на Nikiengi за търпението, разбирането и прекрасните риби. Също така бих искал да благодаря на Мишо Калкана който ги достави и ми продаде една прекрасна Бета ;-)

stanislav89

++++ за terier4o за растенията.

TiL

По-добре късно отколкото никога! Голям + за terier4o от който преди няколко месеца си купих 10 скаридки ред чери. Момчето ми ги донесе на крак и бяха доста повече от 10бр :)

dalgia

Два ++ и от мен за wwladoo много точен и разбран човек дано да са повече като него.