• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
25.04.2024 16:41

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Професионална поддръжка на аквариуми
  • Killiman Ltd

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ramedy

Едно благодаря :-) :-) за колегата iivs от който купих една малка придобивка за коите скариди -керамични рингчета в които да се въдят на воля!))

Pukanka

Аз искам да благодаря на колегата svetlio3390 . Поръчах си растения от него, получих ги в прекрасен свеж вид, прекрасни екземпляри без дефекти, опаковани много прилежно и макар че са пътували от София до Варна през ноща на минусови температури и се притеснявах в какво състояние ще пристигнат изобщо не им личеше.  *thanks

mihail_78

Благодаря на колегата kuvert за точността.И ще продължа да поръчвам от него при нужда

hunter

Добре де защо ми е изтрит поста? Не мисля, че съм написал нещо нередно като съм казал от кого съм доволен и поръчал на мен и 3 мои колеги. Къде ми е грешката  *CRAZY*

fan

Един + от мен за iivs Всичко беше много коректно и бързо!

smuggler

Искам да благодаря на danielm за коректността и изпратените растения,количеството е повече от поръчаното, а имаше и бонуси за което пак благодаря.Препоръчвам *THUMBS UP*

Virosss

Огромен плюс за Antuni за страхотното нано от clear vision. Супер изработка. Просто нямам забележки. Фирменият ми аквариум не е толкова добре направен, колкото този. :)

Един плюс и за iivs. Коректен и бърз, а стоките са перфектни!

Daredevil_666

Искам да благодаря на колегата zariio  за бързината, коректността и помощта която ми оказва.Всичко добро!

to6koto0209

Аз също не мога да разбера защо ми е изтрит поста,темата е за коректни членове и съм писал точно по нея.Моля някой да обясни.

Pukanka

Забелязах че целенасочено се трият благодарствените постове към  zariio. Най-вероятно ще се изтрие и моя задето го споменавам.

zariio

Понеже на няколко пъти се появяват постове с които става ясно че някои колеги ги дразни споменаването на моето име та затова аз сам изтрих последните постове адресирани до мен.
Направих си собствена тема в моя раздел и който реши да пише там :-)
Предполагам така няма да се налага да ie преименува тази тема :-)
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

pqko

Днес взех растения от bushkata,евала много хубави и свежи растения,колеги няма да збъркате ако вземете от него. :-)

Mitko.mvn

Голян + и големи благодарности към iivs за нагревателя... може и да е само 7 лева но човека се беше постарал много да го обезопаси при транспортирането.

Владимир Павлов

Искам да благодаря на zario да се знае,че си държи на думата.Беше обещал,че по негова преценка ще даде негови награди по негова преценка за коледния конкурс.
Ето ,че аз съм един от тях и момчето си спази обещанието, неговата награда вече е при мен.
Още веднъж благодаря!

hunter

Цитат на: Владимир Павлов - 09.01.2015 19:17
Искам да благодаря на zario да се знае,че си държи на думата.Беше обещал,че по негова преценка ще даде негови награди по негова преценка за коледния конкурс.
Ето ,че аз съм един от тях и момчето си спази обещанието, неговата награда вече е при мен.
Още веднъж благодаря!
Тук и аз ще се включа и Благодаря защото аз съм другия :-) В интерес на истината не знаех за тези му намерения. И да е писано някъде не съм го прочел и останах много приятно изненадан, когато ми писа, че съм един от тези, които са спечелили от неговите награди. Още веднъж му Благодаря наистина ме изненада много приятно  *bg*