• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.

10.07.2025 00:35

Промяна новините на форума:

Ако имате проблем в аквариума, преди да пуснете нова тема, попълнете въпросника тук.

• Професионална поддръжка на аквариуми

Коректни членове на БАЕ

Започната от Caxapa, 06.10.2010 17:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

to6koto0209

Искам да благодаря на Димитър 744,за нещата,които ми подари.Наистина уникален човек. *bg*

danielzd

Накратко-evgeni200, растения, +1...  :-)

hunter

Големи благодарности на  danielm за растенията  *privet*

Nikiengi

Благодаря на колегата crxx за коректното отношение и бързата реакция!  *DRINK*

crxx

*privet* благодаря ти Ники
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs10.rimg.info%2Fa98d53480242205af573b4e53ded2a9d.gif&hash=346eca51c8f3eb37de853ae9c3386bd9e1bf8bb4

rgeorgieff

Благодарности на колегата paralaks за търпението и пистията!

скумрията

Здравейте искам да изкажа благодарности на колегата Antuni ,за прекрасния аквариум и страхотните цени за оборудването .Супер точно и коректно отношение и доставката беше до врата .

toti1984

Голямо благодаря на buchkata  *privet*,изключително точен и коректен човек  *thanks

retvield

Голям + за колегата    svetlio3390 - Прекрасни растения! Горещо препоръчвам!
С удоволствие бих пазарувал отново от него  *DRINK* 
Tanganyika-405 L
Cyphotilapia gibberosa Blue Zaire Moba F1

iivs

Поздравления за svetlio3390 за прекрасните растения от фирма ексима определено ме спечели за клиент и то какъв :-D

pqko

Един голям + за Vivarium Center  *privet*

godzila2

Благодарности на колегата banderas738 за помпата която взех от него , много точно и коректно отношение . Весели празници на Всички !!!

banderas738

Благодаря ти колега за хубавите думи радвам се че остана доволен весели празници.

njoyz

Огромен + за evgeni200 за безупречните растения, които ми изпрати, а е сложил и доста бонуси.Ако ви трябват растения, това е човекът- супер цена, супер качество.

Благодаря evgeni200 *thanks *thanks *thanks
А пубертетът не е лошо нещо, стига да зарежеш чекиите и да минеш на нещо истинско. ---NO CARRIER

pro_filer

Благодарности на Bobby_Bobby и danilenm за прекрасните растения! Препоръчвам! *DRINK*