• Welcome to Българска Аквариумна Енциклопедия. Please login or sign up.
 
28.04.2024 02:38

Промяна новините на форума:

Ако все още не сте се запознали с правилата на форума, моля, направете го!


  • Killiman Ltd
  • Професионална поддръжка на аквариуми

Коментари по обявите в раздели Търся и Предлагам

Започната от NO CARRIER, 13.07.2010 22:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

zariio

Цитат на: VVP2 - 30.08.2013 18:42
С това не съм съвсем съгласен,защото чета основно руски форуми. Има доста повече толерантност и взаимно уважение. В края на краищата тук не е казарма и едно предупреждение с човешки тон би свършило повече работа. Нали всички тук сме съмишленици.  *DRINK*

Казвал съм го много пъти ще го кажа и сега.Има 11 правила на пазара които се прочитат за 1 минута.Ако някой има проблем с паметта нищо не му пречи да ги преглежда преди да пусне нова тема.Само че нали сме Българи и в кръвта ни е да се правим на тарикати та защо да не правим квото си искаме път те модераторите ще се оправят после.
Ако пък не ни изнася ще ги обвиним в пристрастност.Защо първо не гледаме собствените си грешки?

Aquario ще те помоля да пишеш по темата.
https://aquariumbg.com/forum/proxy.php?request=http%3A%2F%2Fs9.postimg.org%2F49ki5eazv%2F10494175_10152367057258271_2072129839_o.jpg&hash=c59af89265d29439b6cc64736d6ad480b08a97c1

cantiga

Цитат на: VVP2 - 30.08.2013 20:13
Ако си беше направил труда да прочетеш предните постове,нямаше да задаваш подобни въпроси.Или просто си пишеш ей така?
Колега, виждам че си се регистрирал преди няколко месеца...но вече си много компетентен за това, какво е отношението тук. Ако ти си направиш труда да прочетеш темите с коментари към коледните конкурси от последните години или темата с оплакванията от Пазар, може и да добиеш нов поглед върху нещата.
Всички рестриктивни мерки се взимат с цел да се защитят потребителите, защото ако те излъже някой в Пазар, ще писнеш веднага, нали!
Вие искате да се взима за пример Запада ли...с нашия манталитет може да забравите!  *bg*
Поздрав!
Светослав

hunter

Цитат на: VVP2 - 30.08.2013 20:13
Ако си беше направил труда да прочетеш предните постове,нямаше да задаваш подобни въпроси.Или просто си пишеш ей така?
Мисля че съм ги чел доста преди тебе темата не е от ония ден колега. И мисля че нямаш основание  да вкарваш подобен коментар и за това ти зададох следните въпроси. И само да допълня за разлика от тебе аз бях потърпевш от обява. И за това винаги ще подкрепям модераторите на този форум не за да правя мили очички. А защото ако не са те щеше да има много ужилени колеги от некоректни такива. Така, че напълно подкрепям "казармата" и прекалено много се говори за Сахара а човека си върши работата разберете.

Caxapa

Четох вичките коментари и понеже виждам, че няма край този спор ще се опитам да обясня мотива за изтриването на обявата.
1. Ако бях оставил обявата в непълен вид щяха да завалят съобщения към модератори и администратори за нарушение с тънки мисли от "доносниците" да гледат сеир как някой отнася наказание. Не си спомням точно обявата на Борко но по спомен /може и на друг потребител да е/ я трих към три пъти. Е..питам..нали има правила? Има/отговарям на риторичният си въпрос/ и те са за да се спазват. ИЛи колега Борко е искал да му седи обявата в нарушение без да е изтрита и да бъде заключена. Разбери..тънък намек съм направил с изтриването...Но ти скочи като ужилен срещу "надъхан" модератор.  Ако ние които следим за реда в този форум започнем да се кланяме на всеки "обиден и недоразбран" в този форум  как мислиш ще има ред  и порадък? Не ми отговаряй а го анализирай и се досети сам. Приятна вечер желая и  престанете да излизате на протести..Протестите са по площадите/колкото и цинично да звучи това/ тук сме форум с едно прекрасно хоби и целта не е да разширяваме раздел ПАЗАР а да споделяме опит с риби, аквариуми и езерца.  *bg*

trupai

Уважаеми Господин Сахара,
Аз съм съгласен с правилата на форума и не ги оспорвам, но е редно да се мери с един аршин за всички. Триете без предупреждение обявата на Борко, а моята обява заключвате и я оставяте  в "Пазар". Заключвате и акаунта ми за 50 дни и какво става- получавам десетки лични съобщения, на които не мога да отговоря! Най-културно Ви помолих, чрез няколко e-mailа да изтриете обявата ми за да не подвеждам колеги от форума при все, че нещата са продадени.  Не можех да отговарям на личните съобщения на колегите, поради наказанието, което ми наложихте! Еееее, хладнокръвно запазихте самообладание и не изтрихте обявата. На какво се дължи това, защо се гледа под различен ъгъл?  Просто искам да разбера защо правилата не са еднакви за всички?!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

Caxapa

Отговарям ти веднага защо твоята обява не е била изтрита. На 12/07 си пуснал обявата си коректно и според правилата. . На 13/07 тоест  не са изминали 48 часа отново обявата ти е ъпната. При такова нарушение се заключва обявата. А на тези които да допуснали някаква грешка в първоначалното  попълване с изтриването им се дава шанс да попълнят отново коректно   и по правилата обявата си. Надявам се да съм бил ясен в разясненията и мотивите.

trupai

Едно е ъпдейтната, съвсем друго е подробно дописване на всичко в обявата с цени! Това всеки може да го тълкува както си иска! Аз се съгласявам,че съм сгрешил и най-учтиво Ви помолих нещо елементарно - да си понеса наказанието и да ми изтриете обявата(вече обясних поради каква причина), което не се случи. Защо Господин Модератор? Това е елементарният въпрос, който Ви задавам.
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

Caxapa

Явно не разбираш или ти е изгодно да се правиш на такъв. Наказанието от 50 дена важи и за обявата Ви. ..извадка от причината за наказанието което  си получил по повод коментиране действията на модератор, респективно администратор "     Евала на колегата! "Възхищава" се, а самият той нарушава правилата." -Това евала е твоя реплика по повод наказание наложено на друг член  на този форум. Наказанието е влязло в сила на 13/07 тоест в деня в който си ъпнал обявата си отново на първа страница с "дописване" както се изразяваш. Сега по-ясен ли бях или пак нещо не си доразбрал? Не е нужно да ми отговаряш тук.  Весел ден желая.

trupai

Много добре знам защо бях наказан и изобщо не го коментирам тук, Господин Модератор! Темата е относно коментари по повод обявите в  '' Пазар'' и аз исках един прост отговор на елементарен въпрос по повод моя обява!
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер

trupai

Отново имам въпрос към модераторите на раздела - По какво моята обява за "Подарявам", (която бе изтрита ) се различава от тази http://aquariumbg.com/forum/predlagam/podaryavam-speshno-shepa-raci-otshelnici-2-3-drebni-rapana-ot-grackoto-more/
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер


martata

http://aquariumbg.com/forum/predlagam/akvariumna-tehnika-ia-ehaim/msg440440/#msg440440

А за този колега  изглежда правилата не важат. Именно той се "грижи" за реда в раздела.

2.9. Обявите в разделите "Търся" и "Предлагам" могат да бъдат обновявани не по-рано от 48 часа след последната публикация. Изключение правят съобщения когато обявата е за заключване. Забранява се пускането от един член на форума на повече от една обява със сходно съдържание. Правилото не важи за търговците, които рекламират в сайта.

Caxapa

Към martata! Явно много ти се е насъбрало да злобееш. Виж кога са постовете ми  по обновяване на обявата и честити ти 20 дена за заяждане. Правилата са за всички мисля еднакви.

manyg

martata, не с такава злоба де...
Без да оправдавам и опреквам никой,
Caxapa, може би той имаше в предвид, че предпоследният ти пост е публикуван на 18.09.2013г 18:06ч (+48 чава прави 20.09.2013г 18:06ч), а последният пост е от 20.09.2013г 08:05ч. (няколко часа по-рано).

:-)

trupai

Наблюдателно е момчето, а  е право в случая! 12 часа по-рано са си абсолютно в противоречие с правилата.  Само, че както казвах по-горе - за едни може за други не. *CRAZY*
Този, който цял ден работи, няма време да печели пари - Джон Рокфелер